„Kolekcija įkvėpta šilto pajūrio smėlio, švelnių jo atspalvių ir ramumo. Tam pojūčiui sukurti – panaudojau tikriausiai visus 50 smėlio atspalvių: nuo šlapio pilko iki biraus balto”, – sakė UNLABL mados prekės ženklo kūrėja Ina Gaižauskienė.

UNLABEL kuriamus rūbus renkasi ir žymios Lietuvos moterys. Kolekciją pristatyti padėjo modelis, prichologė Aistė Jasaitytė-Čeburiak, laidų vedėja Laura Imbrasienė ir ajurvedos mokytoja Eglė Kauneckienė bei trys dvyliktokės, seserys, trynukės Elena, Adelė ir Gabrielė Bastytės.

Laidos „Padėkime augti” vedėja ir darželio „Išdykęs vėjas” savininkė Laura Imbrasienė sako, kad tai visiškai jos rūbas. „Galima mane vadinti UNLABEL rūbo nešiojimo pioniere, nes su jais esu nuo pat atsiradimo (2012 m.). Rūbas puikiai tinka mano gyvensenai ir darbui. Dėviu juos tiek darbe, nes labai patogu ir reprezentatyvu, tiek lengvai transformavus – pasipuošti vakare”, – sakė laidos “Padėkime augti” vedėja ir darželio „Išdykęs vėjas” savininkė Laura Imbrasienė.

Aistė Jasaitytė, kartu su dukra Elze džiaugėsi, galėdamos prisidėti prie natūralaus ir gamtos jaukumą įkūnijusio rūbo pristatymą: „Visada, artėjant šiltajam sezonui, norisi gamtos ir to jaukumo, švelnumo jausmo. Jos spalvų ir ramybės. UNLABLE rūbo filosofija man labai priimtina ir artima. Noriu ne tik pati jus dėvėti, bet ir rengti savo vaikus”.

Atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)