Renginio dūzgių nepraleido ir stilingiausiu Metų vyru bei vyru, pažabojusiu tendencijas, tapęs Juozas Statkevičius. Tiesa, vakarėlyje jis neužsibuvo.

Vakarėlyje linksminosi ir Aistis Mickevičius bei stilingiausio sceninio įvaizdžio nominacijos nugalėtojai Beissoul ir Einius.

Stilingiausių vyrų apsuptyje linksminosi ir merginos: „Vyrų mados savaitei“ dirigavusi Marija Palaikytė, stilistė Asta Valentaitė su drauge bei kitos.

Šįvakar vyru, pažabojusiu tendencijas, tapo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje garsus dizaineris Juozas Statkevičius. Šalia jo išsirikiavo dar penki kitų nominacijų laimėtojai: Metų klasikinio stiliaus puoselėtoju tapo Romas Zakarevičius, modernios klasikos nominacijoje triumfavo kulinaras Alfas Ivanauskas, o įspūdingiausio sceninio įvaizdžio nominacijoje apdovanoti Beissoul ir Einius.

Stilingiausiu Metų bohemiečiu tapo Linas Cicėnas-Cica, o Metų stilingiausios barzdos turėtoju pripažintas Giedrius Paulauskas.

Vakaro kulminacija tapo apdovanojimas už indėlį į vyrų stiliaus puoselėjimą - jis įteiktas Algimantui Čekuoliui. Nominantų šioje nominacijoje nebuvo.

O baigiamuoju akordu tapo stilingiausio Metų vyro paskelbimas. Stilingiausią vyrą rinko portalo vyriskai.lt skaitytojai. Apdovanojimas ir pagrindinis prizas, kelionė į Niujorką, atiteko Juozui Statkevičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)