„Radau mūsų automobilį apgadintą. Patirtis sako, kad vėją laukuose pagauti lengviau nei naujo įbrėžimo ant durelių autorių, bet šiandien labai smagu klysti. Greta esančios įstaigos darbuotojai pamatė įvykį, jį nufotografavo, surašė visas aplinkybes ir nuotrauką užkišo man už valytuvo. Jau vien tai man sukėlė pasididžiavimo, kad gyvenu tokioje pilietiškoje visuomenėje, jausmą“, – džiaugsmo neslėpė Aistė.

Susiruošusi ieškoti žmogaus, apgadinusio jos turtą, ji dar kartą liko maloniai nustebina: „Kai jau ruošiausi į „chuligano“ (senyvo vyro, gyvenančio kaimynystėje) medžioklę, į duris paskambino jo žmona, kuri visa uždususi atsiprašė, kad apgadino mūsų automobilį ir „pabėgo“, bet jie turi labai skubiai išvykti ir paliko savo duomenis, kad galėtume bėdą išspręsti vėliau“.

Šis įvykis, nors ir prasidėjo nemaloniai, vis tik dabar ir pačiai Aistei kelia malonius jausmus dėl į istoriją įsipainiojusių žmonių ir nejučia verčia ir pačiai būti atvirai dėl priimto netinkamo sprendimo. „Labai gėda dėl savęs, nes pati prieš 9 metus apgadinusi šalia stovėjusį automobilį „tepiau mieles“ neatsisukdama ir vis drebėjau, kad kas nebūtų pamatęs. Pasiteisinti galiu tik jaunyste. Bet kuriuo atveju, šiandien gavau geriau, nei nusipelniau ir už tai esu dėkinga“, – savo įrašą socialiniame tinkle prisipažinimu baigė A. Paškevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)