Į knygos pristatymo šventę susirinko gausus būrys garsių Lietuvos žmonių. Ne viena dama demonstravo išskirtinį stilių ir eleganciją.

Besilaukianti Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė renginyje pasirodė vilkėdama akį traukiančią suknelę. Itin plati pilkai žalio audinio suknelė be rankovių visiškai paslėpė Indrės pilvuką.

„Grožio galia – visiems puikiai girdėta sąvoka, kuri, iš tiesų, veikia. Jau šimtmečius skaičiuojančios istorijos apie įspūdingas moteris, kurios savo išvaizda pavergė milijonus vyrų, vertė aikčioti ir pavydėti kitas moteris, diktavo madas, paliko žymes istorinių knygų puslapiuose, sukėlė karus ir dalino žemynus, dabar yra visiems žinomos. Be to, yra tvirtas įrodymas, jog tokia galia, nors ir subtili, tikrai egzistuoja“, – taip apie savo knygą kalbėjo pati Olga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)