Kleopatrą projekto metu įkūnijusi V. Budraitytė DELFI pasakojo, kad pirmą kartą televizijoje pasirodys tokiame amplua. „Dar neteko scenoje vaidinti. Na, mokykloje, matyt, visiems teko, man taip pat, tačiau televizijoje pirmą kartą būsiu ne savimi“, – šyptelėjo būrėja. Palaikyti ir pažiūrėti, kaip Vaivai seksis vaidinti Kleopatrą atvyko ir jos šeimos nariai.

Gausus grimas moterį pavertė vos atpažįstama, tačiau, anot Vaivos, ryškus makiažas jai – ne naujiena. „Namuose būnu natūrali, tačiau jei kur nors ruošiuosi, mėgstu ryškų makiažą, tad tikrai ir šį kartą nenustebau save pamačiusi veidrodyje – pasakojo V. Budraitytė. – Makiažo priemonių turiu namuose, tad pati ir pasigražinu. Būna, kad kartais padeda ir dukra.“

Šv. Valentino dienos projekte dalyvaujanti moteris patikino, kad šios šventės su vyru nešvenčia. „Mes esame vyras ir žmona, mes turime tuoktuvių dieną, ją ir švenčiame, o ši šventė skirta mylimiesiems, meilužiams ir tiems, kurie draugauja“, – įvardijo moteris.

Anot jos, vasario 14-ąją jos vyras tikrai nenustebins nei dovana, nei staigmena ar gėlės žiedeliu. „Tikrai niekaip nepaminėsime, nors kol dar nebuvome susituokę, paminėdavome ją“, – prisipažino V. Budraitytė.

Ir nors pati moteris su vyru šios šventės nešvenčia, kitus ji ragina nepamiršti savo mylimųjų: „Jei tik meilė tvyro ore, tai švęskite, sveikinkite, džiaukitės. Švenčių nebus per daug“.

Projekto metu Vaiva pasirodys „Antonijaus ir Kleopatros“ meilės istorijos vaidinime. Be jos ant scenos pasirodys ir daugiau įžymybių: Vitalijus Cololo, Rafailas Karpis, Deividas Norvilas-Deivis, Ineta Stasiulytė, Deivydas Meškauskas, Česlovas Gabalis, Sakalas Uždavinys, Ramūnas Rudokas, Justina Žiogaitė, Džiugas Siaurusaitis, Irena Starošaite, Marius Jampolskis, Andrius Butkus, Ruslanas Kirilkinas , Eglė Jackaitė, Birutė Petrikytė, Andrius Žiurauskas, Gerda Stiklickienė, Aleksandras Ivanauskas-Fara ir kiti.

Jie įamžins žymiausias meilės istorijas: „Romeo ir Džiuljetos“, „Barboros Radvilaitės ir Žygimanto Augusto“, „Boni ir Klaudo“ ir daugelį kitų. Visose istorijose garsenybės pasirodys po tris, tad ir projektas vadinasi „Trys muškietininkai“.

Visus pasirodymus vertins komisija: Donatas Katkus, Nerijus Juška, Kristina Kazlauskaitė ir Arūnas Valinskas. Šventinį projektą televizijos žiūrovai pamatys vasario 13-osios vakarą.