Diskusija kilo po to, kai feisbuke komplimentus vedėjų porai išsakė Gediminas Jaunius: „Justinai Jankevičiau, sveikinu su puikiu šou! Jau seniai nebuvo tokio taiklaus ir kokybiško humoro lietuvių kalba. Aštrus tu iki skausmo, bet ne piktas, nes dabar labiau juokingas, geriausia to žodžio prasme. Juste Arlauskaite – tavimi žaviuosi ne mažiau. Geriausia M.A.M.A. kokia yra buvusi vedėjų prasme“.
Po šiuo Gedimino komplimentu pasipylė palaikymo komentarai.

Tiesa, Vilius Tarasovas buvo kitokios nuomonės: „Man labiausiai patiko įrašytos ovacijos, švilpimai, plojimai“. Po šio komentaro savo nuomonę išdėstė ir G. Jauniaus anketos feisbuke sekėjai. Pats Vilius taip pat įsitraukė į diskusiją.

Po kiek laiko J. Jankevičius savo anketoje įgėlė V. Tarasovui: “- Viliau Tarasovai, atrodote išblyškęs, kas nutiko? – Aštuonis metus gyvenu šėšėlyje“. Į šią diskusiją įsivėlė ir daugiau pramogų pasaulio atstovų. Dauguma gynė ir gyrė Jazzu už puikų debiutą ir ragino nereaguoti į piktus komentarus.

Tokios reakcijos po savo komentaro sulaukęs V. Tarasovas nusprendė atsiprašyti Jazzu. Dainininkas paviešino vaizdo įrašą, kuriame, pritariant muzikuojančiam Deivydui Zvonkui, sudainavo J. Arlauskaitės dainos „Ką tu su manim darai“ pirmąsias eilutes.

„Susitikom netikėtai ir supratom, jog lyg ėjom kažkur. Vienas kitą prisiminkim, pabučiuokim ir nesipykim daugiau“, – taip kiek pakeitęs Jazzu dainos žodžius V. Tarasovas pasiuntė susitaikymo žinutę dainininkei.

Jazzu & Leon Somov „Ką tu su manim darai“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)