Penktadienio vakarą Agnė su mama bei draugėmis dalyvavo išskirtiniame kino seanse „Normalios bobos eina out“. Tai kino renginių sesija, skirta merginoms su polėkiu, humoro jausmu ar tiesiog toms, kurios pilnomis saujomis semdamos gyvenimą sako „padarykime tai“.

Šįmet renginys vyksta jau trečią kartą. Kone tuo pat metu į kino seansus moterys renkasi ne tik Vilniuje, bet ir Kaune bei Klaipėdoje.

Į kino seansą kartu su mama atskubėjusi Agnė Jagelavičiūtė DELFI pasakojo, kad net ir tapusi mama nepamiršo tokių moteriškų vakarų. Anot jos, šis vakaras skirtas jai ir jos draugėms, tad po kino dar laukia ir vakarienė, ir ilgi pašnekesiai.

„Moterys privalo rasti laiko sau. Palikau savo abu vyrus vonioje, pasitikiu savo vyru, – šyptelėjo Agnė. – Nors visos mamos žino, kad turint vaikų neįmanoma visiškai pamiršti savo vaiko ir apie jį negalvoti, bet reikia nepamiršti ir savęs.“

Agnė prisipažino, kad vyras ją dažnai išleidžia pabūti su draugėmis, per mėnesį ar du bent vieną vakarą ji gali sau leisti atsipalaiduoti moteriškoje kompanijoje. Pasidomėjus, ar ir jos vyras gali be priekaištų leisti vakarą su draugais, A. Jagelavičiūtė nusijuokė: „Na, jis sportuoja. Bet taip, jis turi laiko sau“.

Beje, šių kino seansų metu surinktos lėšos bus paaukotos Vilniaus Moterų namų Krizių centrui. A. Jagelavičiūtė, tapusi šių metų renginio ambasadore, taip pat ragino kiekvieną moterį, ateinančią į kino seansą, atnešti ir po vieną higienos priemonę. Visos surinktos dovanos taip pat keliaus į Vilniaus Moterų namų Krizių centrą.

Į filmo „Džoja“ seansą vien Vilniuje susirinko daugiau nei 460 moterų. Tarp jų ir Deimantė Kazėnaitė, Solveiga Mykolaitytė, Simona Burbaitė, Karolina Toleikytė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)