Neseniai net keliomis nuotakos sunknelėmis išskirtinei fotosesijai pasipuošė stilistė Asta Valentaitė. „Juk suknelė tokia pat svarbi kaip ir visa šventė. Tą gali suprasti ne tik moterys, bet ir prie altoriaus laukiantis vyras“, – pozuodama reklaminei prabangių vestuvinių suknelių fotosesijai kalbėjo A. Valentaitė.

Asta Valentaitė apsivilko nuotakos suknelę

Pernai A. Valentaitė oficialiai nutraukė prieš septynerius metus užfiksuotą santuoką. Su verslininku Laimučiu Pinkevičiumi moteris susituokė 2008 metais, tačiau vos po metų jiedu pasuko skirtingais keliais. Oficialios poros skyrybos, po šešių metų, kuomet jie jau gyveno atskirai, įvyko praėjusių metų lapkričio viduryje.

Vestuvine suknele praėjusių metų rudens pradžioje pasipuošė ir šokėja Eglė Straleckaitė. Profesionali šokėja tuomet dalyvavo vienos dizainerės naujos kolekcijos pristatymo šou. Eglė iš pradžių podiumu žengė su paprasta kolekcijos suknele, tačiau pabaigoje pristatė ir kulminacija tapusią nuotakos suknelę.

Eglė Straleckaitė

23-ejų E. Straleckaitė dar nežengė prie altoriaus. Apskritai mergina vengia pokalbių apie širdies reikalus ir atsakymus į tokius klausimus dažniausiai nutyli.

Daugiau nei prieš dvejus metus vestuvine suknele pasipuošė ir verslininkė bei atlikėja Kristina Ivanova. Mergina tąkart ją demonstravo būsimoms nuotakoms ir jaunikiams skirtoje parodoje. „Jaučiuosi puikiai. Rinkdamasi suknelę jaudinausi ne mažiau kaip tikra nuotaka. Net neįsivaizduoju, koks jaudulys tą dieną, kuomet tu išteki“, – parodos metu pasakojo Kristina.

Kristina Ivanova

K. Ivanova jau ne vienerius metus šiltus jausmus puoselėja savo sužadėtiniui Aleksandrui Brokui. Vis tik kada pora žengs prie altoriaus – dar neaišku.

Praėjusių metų pavasarį vestuvine suknele po 28 metų pertraukos pasipuošė ir laimingą šeimą seniai sukūrusi Inga Valinskienė. Tuomet I. Valinskienė pozavo įvaizdinei projekto „Paskutinis šansas“ fotosesijai.

Inga Valinskienė

I. Valinskienė amžiną meilę prieš beveik tris dešimtmečius prisiekė savo vyrui Arūnui Valinskui. Pora kartu susilaukė dviejų sūnų: Arūno ir Šarūno.

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė su vestuvine suknele specialiai fotosesijai pozavo dar prieš pati tapdama nuotaka. „Svajoju užsivilkti vestuvinę suknelę ir atsidurti prie altoriaus. Manau, kad apie tai pasvajoja kiekviena mergina“, – 2014-ųjų vasario mėnesį, po fotosesijos, kalbėjo Katažina.

Katažina Zvonkuvienė

K. Zvonkuvienė prie altoriaus žengė tų pačių metų liepą. Moteris amžiną meilę prisiekė Deivydui Zvonkui.

Daugiau nei prieš dvejus metus save nuotakos amplua išbandė ir sportininkė bei atlikėja Indrė Burlinskaitė. Mergina tąkart priėmė iššūkį ir vos per dvidešimt minučių virto nuotaka trumpai fotosesijai.

Indrė Burlinskaitė, V. Kuhlins nuotr.

28-erių mergina po ilgus metus trukusios draugystės džiaugiasi vienatve ir apie šiltus jausmus neatvirauja.

Charizmatiškoji Daina Bilevičiūtė vestuvine suknele pasipuošė Raisos Šarkienės sūnaus vestuvėse. Taip apsirengusi Daina svečius linksmino antrą puotos dieną.

Daina Bilevičiūtė

Jau kurį laiką vieniša D. Bilevičiūtė nestokoja vyrų dėmesio, tačiau mylimojo šiuo metu neturi.

Prieš ketverius metus nuotakos suknele pasipuošė ir Ieva Stasiulevičiūtė. Tąkart mergina tapo šventinio vizažo modeliu.

Ieva Stasiulevičiūtė

Mylimojo V. Šapranausko beveik prieš trejus metus netekusi Ieva daugiau jokio mylimojo nepristatė. Apie širdies reikalus neatviraujanti mergina nuo mylimojo netekties viešai nebuvo pastebėta su jokiu vaikinu.

Toje pačioje fotosesijoje nuotakos sukneles apsivilko ir jos kolegės Gintarė Valaitytė bei Liepa Mondeikaitė. Iki šiol tik viena jų žengė prie altoriaus. Pernai Liepa amžiną meilę prisiekė verslininkui Evaldui Norkevičiui.

Gintarė Valaitytė, Ieva Stasiulevičiūtė, Liepa Mondeikaitė

Daugiau akimirkų iš įspūdingų fotosesijų - nuotraukų galerijoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)