DELFI susisiekus su S. Stavickiu-Stano, šis patikino, kad net neįsivaizduoja, kodėl jko kolega nusprendė rėžti tokį viešą vaizdo įrašą. „Galbūt tai tieisog užplūdęs naktinis įkvėpimas“, – nusišypsojo Stano.

Anot jo, jokio kivirčo pastaruoju metu tarp kolegų nebuvo, jie sutaria draugiškai.„Nu labas, mano drauge, taip vadinamas. Mes praktiškai kaip giminės <...> Man tavo veidas jau košmaruoše sapnuojasi. Tie patys nejuokingi bairiai kartojasi. Suprask, tu jau seniai giliai rudoj esi įlindęs, ideologiją sumindęs, rudoj skylėj įlindęs, mentalitetas kaip „Radijo šou“ Mindės“, – taip savo monologą vaizdo įraše pradeda Deivydas Zvonkus.

Po tokio pareiškimo, Stano savo feisbuko anketoje taip pat neliko abejingas: „Zvonkau! Tu labai jau drąsus pasidarei. Ruošiu tau pirtį. Maža nepasirodys nei tau, nei visoms tavo žmonoms. Štai ką per kelias minutes primečiau: Nuo šiandien aš kūrybą tavo dievinu ir mėgstu, nes tiktai dėl manęs tu parašei normalų tekstą. Tu pirmą kartą parašei normalų tekstą! Ir tiktai dėl manęs... Jei sąžinės neslėgs, tai pripažink, kad jei jau aš esu prikūręs šūdo, tai tavo muzikinį skonį dar vaikystėje kažkas nužudė. Sudegino, sumindė, suniokojo. Todėl geriausia, ką gali – „angelai lūpomis bėgioja“. Lauk, tuoj užbaigsiu...“

DELFI Stano patikino, kad šis įrašas, tik pradžia to, ką jis ruošia. „Išnarstysiu jo visą istoriją su žmonomis po kaulelį. Laukite“, – šyptelėjo S. Stavickis-Stano.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)