„Prieš daug metų mano gyvenime buvo etapas, per kurį, manau, pereina daug jaunų žmonių, kai aš dirbau restorane... Po to ėmiausi kito etapo – realizuoti savo svajonę, kurioje dabar esu, – kalbėjo Mia. – Tiesą pasakius, tuo metu, kai dirbau padavėja, galvojau, kad vieną dieną ir aš sugebėsiu sukurti Tai. Ta diena atėjo!“

Tiesa, visi, norintys įvertinti Mios pastangas, tai galės padaryti dar negreitai. Dainininkė DELFI patvirtino, kad šiuo metu restorane vis dar vyksta remonto darbai.

Ir nors V. Pilibaitytė-Mia yra vilnietė, savo restorano duris ji atvers Druskininkuose. Beje, džiugią žinią paskelbusi atlikėja pridūrė, kad jau ieško ir žmonių, kurie būtų neabejingi savo darbui, paslaugūs, suprantingi, turėtų humoro jausmą, nuolatos šypsotųsi ir būtų draugiški.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)