Tarp gedinčių aktoriaus – ir Andrius Mamontovas. Savo feisbuko paskyroje atlikėjas pasidalijo atvirute, kurioje linkėjimai nuo aktoriaus užrašyti lietuvių kalba.

„Mano vaikams jis kažkada užrašė lietuviškai. Lik sveikas, burtininke“, – po įrašu socialiniame tinkle rašė A. Mamontovas.


DELFI susisiekus su A. Mamontovu, jis atskleidė ir daugiau detalių: „Šitą autografą suorganizavo mano geras draugas Dexteris Fletcheris, Dalios Ibelhauptaitės vyras. Jie mano bičiuliai daug metų. Kadangi mano vaikai buvo dideli „Hario Poterio“ gerbėjai, tai jis jiems padarė tokią dovaną. Dalia ir Dexteris yra mano abiejų vaikų krikšto tėvai, tad jie kažkada atvežė tokią dovaną vaikams.“

Atlikėjas teigė buvęs labai pamalonintas, kuomet gavo lietuvių kalba parašytą atviruką: „Pats nesu sutikęs A. Rickmano. Dalia ir Dexteris pasakė jam, kaip užrašyt lietuviškai ir jis tai padarė. Buvome labai pamaloninti. Vaikai tada buvo per maži tai suvokti, o dabar supranta, kad tai buvo labai gražus aktoriaus gestas.“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)