Už šį nusižengimą teismas A. Duonėlai skyrė 289 eurų dydžio piniginę baudą ir apribojo galimybę vairuoti metams laiko, tai DELFI patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Guoda Paužaitė. Šį sprendimą A. Duonėla gali apskųsti per 20 dienų.

Policijos duomenimis, olimpietis A. Duonėla kelių eismo taisykles pažeidė vairuodamas neblaivus dar gruodžio viduryje. Tąkart vyrui, vairavusiam „Land Rover“ automobilį, buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,14 prom. alkoholio.

Reido metu pričiuptas irklavimo čempionas pareigūnams pasakojo, kad važiavo iš darbo vakarėlio, kur išgėrė alaus. A. Duonėla buvo sustabdytas 4.40 val. ryto.

DELFI primena, kad tai ne vieninteliai A. Duonėlos gyvenimo nesklandumai, dėl kurių jis mina teismų slenkstį. Jau kurį laiką sprendžiama jo ir žmonos Dalios skyrybų byla.

Skyrybų procesas buvo pradėtas jo žmonos Dalios iniciatyva, tačiau pats Alvydas tikina, kad šeima iširo dėl to, jog žmona buvo jam neištikima. Pora teismuose santykius aiškinasi nuo 2014 rudens.

Tai antroji Alvydo Duonėlos santuoka. Su žmona Dalia olimpietis susituokė 2007 metais Šešuolėlių dvare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)