Grupė „Magnit“ debiutavo kaip merginų ketvertas: grupės lyderė Kristina Ivanova, Emilija Katauskaitė, Laura Navikaitė ir Karolina Juškaitė. Pernai merginų gretose neliko Karolinos Juškaitės.

Iki šiol grupė „Magnit“ viešai pasirodydavo su K. Ivanova, L. Navikaite ir E. Katauskaite, tačiau pastarosiois dienomis grupė pasirodė nematytu sąstatu: prie jų prisijungė atlikėjos Ingrida Kazlauskaitė ir „Auksinio choro“ solistė Donata.

Taip, Ingrida tapo mūsų grupės nare, – DELFI patvirtino Kristina. – Tai ne pirmas mūsų pasirodymas kartu, anksčiau esame koncertavusios privačiuose vakarėliuose, tačiau viešai kartu pasirodėme pirmą kartą.“

Anot K. Ivanovos, I. Kazlauskaitė nepakeitė šiuo metu atostogaujančios Lauros Navikaitės. „Lauros atostogos dar nepasibaigė, tačiau tikrai jos niekas nepakeitė. Nė viena mergina neatėjo vietoj kažkurios, tiesiog merginos prisijungė, – tikino K. Ivanova. – Daug kas priklauso ir nuo užsakovų. Kai pradėjome koncertuoti su „Auksiniu choru“, kuriam vadovavo grupė „Magnit“, užsakovai ėmė pasigesti daugiau merginų ant scenos, tad nusprendėme prijungti daugiau narių. Grupės sąstatą pakoreguojame pagal koncertų užsakovų norus.“

Atlikėja Ingrida Kazlauskaitė iki šiol scenoje pasirodydavo su šokėjų grupe. Kurį laiką kaip solistė scenoje pasirodydavusi atlikėja pernai nusprendė savo jėgas sujungti su šokėjomis ir tapo grupe „Ingrida & Girls Only“. Šios veiklos Ingrida neketina nutraukti, tai DELFI patikino pati atlikėja.

„Mūsų grupėje bus ir daugiau staigmenų. Netrukus pasirodysime ir penkiese, tik dar nenoriu atskleisti, kas bus naujoji grupės narė, galiu pasakyti tik tiek, kad ji tikrai žinoma“, – šyptelėjo K. Ivanova.

Tokia merginų grupės narių kaita primena Kristinos sesers Natalijos Bunkės grupės „Pop Ladies“ veiklą. Natalijos grupėje dainuoja ne tik ji pati, bet ir Anžela Adamovič, kuri pakeitė į motinystės atostogas išlydėtą Oksaną Pikul-Jasaitienę bei Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė ir Katažina Zvonkuvienė. Anksčiau su grupe pasirodydavo ir Monika Šedžiuvienė bei Baiba Skurstenė-Serdiukė.

Pati Natalija yra pasakojusi, kad jos grupėje sąstatas keisis nuolat, anot jos, tai priklauso nuo užsakovų poreikių. Grupė „Pop Ladies“ ant scenos lipdavo ir trise, ir keturiese, ir penkiese. Šiuo metu pagrindinės grupės narės: Natalija, Katažina, Liepa ir Anžela.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)