M. Katleris atostogas pradėjo Indijoje

Homoristas Mantas Katleris dar šv. Kalėdų dieną pamojavo savo gerbėjams siųsdamas linkėjimus iš oro uosto. Vaikinas su keliais draugais ir širdies drauge išvyko į tris savaites truksiančią kelionę po Indiją, Tailandą, Kombodžą ir Vietnamą.

Mantas socialiniuose tinkluose mielai dalijasi fotografuojamais ir filmuojamais kelionės įspūdžiais. Kelionės metu, sausio 8-ąją, M. Katleris atšventė ir 29-ąjį gimtadienį.

Mantas Katleris Indijoje

R. ir Ą. Žvaguliai su mylimosiomis lepinasi Tenerifės egzotika

Naujųjų naktį dar Lietuvoje sutikę Rytis ir Ąžuolas Žvaguliai netrukus išvyko pasilepinti egzotiška ir karšta Ispanija. Linkėjimus iš Tenerifės Ąžuolas Žvagulis siuntė kartu su žmona Ineta bei dukra Barbora.

Kartu su Ąžuolo šeima Tenerife mėgaujasi ir jo brolis Rytis su drauge Laura Navikaite.

Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Laura Navikaitė Tenerifėje

A. Mickevičius tradiciškai žiemoja Madride

Nišinių kvepalų kūrėjas Aistis Mickevičius jau kelerius metus šalčiausius žiemos mėnesius praleidžia Ispanijoje, Madride.

Apie lietuviškos žiemos praleidimą egzotiniuose kraštuose Aistis svajojo jau seniai, tačiau anksčiau to negalėdavo padaryti dėl griežto darbo grafiko radijuje. Vos metęs darbą eteryje, A. Mickevičius pradėjo lepintis gyvenimu ir nekankinti savęs šalčiu Lietuvoje.

Aistis Mickevičius Madride

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)