Amžinos meilės priesaikos metu Juras su Giedre stovėjo prie baltomis rožėmis išpuoštos arkos, šonuose stovėjo didžiulės rožių ir lelijų puokštės, o virš galvų savo grožį skleidė orchidėjų žiedai.

Santuokos dienai nuotaka pasirinko baltą, žemę siekiančią suknelę, o Juras – juodą klasikinį kostiumą.
„Sunkiausia buvo atsigabenti suknelę ir kostiumą iš Lietuvos“, – DELFI prisipažino J. Vėželis. Anot jo, visa kita vyko sklandžiai, nepaisant to, kad 32 laipsnių karštis ir juodas kostiumas kėlė šiek tiek nepatogumų.

Neseniai susituokęs verslininkas pasakojo, kad abu svajojo apie nedidelę šventę. Pora susituokė Ubude, Balio džiunglėse.

Indonezijoje susituokusi pora ten praleis ir medaus mėnesį. „Daug nardysime ir pabandysime pamatyti daug gražių rifų ir ryklių“, – nusišypsojo Juras, išgirdęs klausimą, kokie planai laukia toliau.

Jau rytoj jiedu iškeliauja į Borneo salą pamatyti orangutangų: „Gal pavyks ir Birutę Galdikas sutikt (lietuvių kilmės pasaulinio garso antropologė – DELFI)“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)