Interviu parodytas sekmadienį, per LNK laidą „Bus visko“.

„Buvo labai geros senos draugės išlydėtuvės, aš padauginau alkoholio. Ir taip būna. Nelinkėčiau niekam, bet taip atsitinka. Ir dar tuo metu aš pamečiau telefoną, žodžiu, viskas kaip turi būt. Ir aš atsiradau klinikoj. Ir kažkas kažkur sužinojo ir pradėjo skambinėti ne man, o mano kolegai. Nežinau, kokia musė tuo metu jam kando, bet jis prikūrė labai daug mitų, gal jis norėjo manyje matyti Kurtą Cobainą, nežinau“, – siaubingą laiką prisimena I. Kofas.

Pasirodo, apie šį įvykį Igoris sužinojo paskutinis, kai žinia jau buvo plačiai pasklidusi internete. Tuo metu jis dar gulėjo ligoninėje, tačiau sveikata jau gerėjo.

„Po kažkiek dienų aš per stebuklą atgaunu telefoną, pamestą taksi automobilyje, ir pradedu skaityti žiniasklaidą, man čia buvo pagerėjimas, o čia vėl tokios žinios. Bet labai daug žmonių mane palaikė. Dažnas muzikantas turėjo ar turi problemų dėl svaigalų“, – atvirauja žinomas muzikantas.

Būtent svaigalus jis įvardina kaip vieną pagrindinių šios istorijos priežasčių. Tačiau kodėl tuomet bičiulis kalbėjo netiesą?

„Jis sako: buvau panikoj. Viešam atsiprašyme jis parašė, kad atsiprašo draugų, gerbėjų, artimųjų. Aš buvau išsigandęs, buvau afekto būsenoj. Tai man, žinot, tas kelia įtarimų. Turbūt jis irgi buvo išgėręs ir kalbėjo nesąmones“, – svarsto „Lemon Joy“ lyderis.

Išsamų atlikėjo interviu galėsite pamatyti LNK videogalerijoje LNK GO.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)