Gyvos muzikos, įspūdingų kostiumų ir teatrališkų pasirodymų programą paįvairino siurprizas – pirmąją 2016 metų naktį „Lofto“ scenoje vaikinas pasipiršo savo išrinktajai. Tai ne pirmas kartas, kai klubo scenoje vaikinas klaupėsi ant kelio prieš mylimąją. Gyva muzika ir ovacijomis publika palydėjo naujai iškeptą porą.

Kaip įprasta Naujųjų metų vakarėlio metu klubo erdvė buvo pasikeitusi neatpažįstamai. Šiam renginiui ruošėsi scenografai, 3d mappingo specialistai ir šviesų režisierius, kurie kartų kūrė vakaro atmosferą. „Žvaigždžių karų“ filmų motyvais paruošta scenografija, aktorių performansai ir šeši muzikiniai pasirodymai pirmąją 2016 naktį tęsėsi kaip vientisas „Žvaigždžių karų“ pasakojimas.

Šį vakarą ant scenos lipo kaip visada įsimintinu atlikimu pasižymintis duetas „Beissoul&Einius“, projektas „No Dj’s“ kartu su Monika Liu ir Marijumi Aleksa bei žaisminguoju pučiamųjų kolektyvu „Mood Sellers“. „Žvaigždžių karų“ fanus iki paryčių taip pat šokdino dydžėjų pasirodymai su DJ Mamania, Rimu Šapausku ir Kym Wild iš „Metal on Metal“. Šeši pasirodymai vainikavo ir užbaigė 2015 metų „Sol Live“ renginių seriją.

„Kiekvienais metais tiesiog dar kartą nustembame publikos kūrybiškumu. Šie metai ne išimtis, viso vakarėlio metu buvo sunku atitraukti akis nuo įspūdingų kostiumų ir žmonių šypsenų. Bendra tema suvienija publiką, suteikia vakarui tą euforišką jausmą ir paverčia visus vieno filmo herojais. Šį kartą tikrai jaučiausi, tarsi patekau į tarpgalaktinį vakarėlį“,– įspūdžiais dalinosi Victoras Diavara.

Klubas kasmet palaiko tradiciją ir renką geriausią Naujųjų metų vakaro kostiumą, kurį apdovanoja prizu. Visi „LOFTO“ feisbuko sekėjai turės galimybę prabalsuoti už labiausiai patikusį herojų fotokonkurse jau greitai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją