O. Pikul-Jasaitienė linki svajoti

„Linkiu, kad Naujais, 2016, Jus lydėtų sėkmė, šalia visada būtų meilė, ramybė širdyse karaliautų, kad nestigtų pozityvumo, kad darbo rezultatai džiugintų, šeima visada būtų svarbiausia. Nusišypsokime vieni kitiems, tai geriausia dovana! Ir nepamirškite svajoti, nes svajonės pildosi! Su Naujais Metais!“ – savo feisbuko profilyje draugus ir gerbėjus sveikino Oksana Pikul-Jasaitienė.

Oksana Pikul-Jasaitienė (R.Mishka Photography nuotr., makiažas "Mėtos grožio svetainė")

J. Jurkutė-Širvaitė dėkoja sutiktiems žmonėms

„Kai žiūriu į prabėgusius metus, visų pirma vienas po kito atmintyje iškyla ne pasiekimai ar nauji darbai, bet žmonių veidai. ŽMONIŲ, kuriuos sutikau, pažinau, įkvėpiau, pamilau, apkabinau, išklausiau, supratau arba dar nepajėgiau to padaryti, kuriems šypsojausi ir su kuriais kartu braukiau „skirtingas“ ašaras. ŽMONIŲ, kurie mane mokė, dalinosi savo patirtimi, įkvėpė, išklausydavo ir suprasdavo, ginčydavosi, patardavo ir linkėjo pačių gražiausių dalykų arba tiesiog nusišypsodavo prasilenkiant gatvėje. ŽMONIŲ, kurie atėjo į mano gyvenimą tam, kad atneštų naujas pamokas.

Vienos jų buvo fantastiškos. Kitos – skaudžios. Ir už visas visas AČIŪ! Žmogui reikia žmogaus. Tam, kad augti (šis procesas ne visada malonus ir lengvas). Kiekvienas tarpusavio santykis yra ypatinga dovana, jei tik ją sugebėsim priimti, kaip dovaną.

Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Čia man topteli mintis: juk kai renku jas savo draugams, artimiesiems, mylimiesiems visada pagalvoju apie tai, ko jiems trūksta, kas juos pradžiugintų, praturtintų, padėtų atrasti tai, kas neatrasta ar paliktų neišdildomą įspūdį. Nedarau to atsitiktinai. Atsitiktinumų gi nebūna!!! Ir kaip visada tuč tuojau gaunu patvirtinimą.

Bedusi pirštu į užrašus pataikau pas Einšteiną, kuris man sako: „atsitiktinumas, tai Dievas, kuris visada keliauja incognito...“ Mielas Visatos Kūrėjau, ačiū Tau už taip kruopščiai man parinktas šių metų dovanas! Sakau tvirtą VISO buvusiems ir smalsų bei atvirą LABAS būsimiems!“ – linkėjo Jurgita Jurkutė-Širvaitė.

M. Katleris pasidžiaugė sniegu Bankoke

Šiuo metu atostogaujantis Mantas Katleris linkėjimus pasiuntė įsiamžindamas trumpame vaizdo įraše: „Bankoke irgi pasnigo... Jei suprantat, apie ką aš... Žodžiu! Tegu Nauji Metai būna Jums kaip ta jūros puta... Su dideliais papais“.

Bankoke irgi pasnigo... jei suprantat apie ka as...Zodziu! Tegu nauji metai buna jums kaip ta juros puta... Su dideliais papaisPosted by Mantas Katleris on 2015 m. gruodžio 31 d.

J. Jarutė siunčia prakaituotus sveikinimus

Tinklaraštininkė Justina Jarutė naujametinius sveikinimus siuntė pridėdama nuotrauką iš sporto salės: „Naujakas, chebryte! Fiesta, balius, mišrainė, šampė, draugai, mylimieji, prasmingi (arba ne) pokalbiai.

Žinot, yra sakoma: „Nauji metai – nauji ratai“? Tai turiu Tave nuvilti. Nifiga jie nenauji. Drožeis ant takelio pernai? Drošies ir ateinančiais! Galantiškais mostais laužei štangeles pernai? Įsibruks ir ateinančiais jos tau į ataugėles.

Justina Čėsnaitė-Jarutė

Pamenu, kai numečiau pirmus dešimt kg, treneris Tadas manęs paklausė: „Spėk, kada baigsis šios kančios?“. Patraukiau pavargusius pečius ir sumurmėjau nedrąsiai: „Ką aš žinau, gal kai dar penkis numesiu?“. Treneris tada skaniai nusijuokęs atskleidė tuo metu dar neskanią paslaptį: „Dabar tai daugiau mažiau teks daryti visą gyvenimą“.

Taigi, kalgotkės ir pravodkės (maroz. vertim: pėdkelnės ir akių pravedimai) vakaro palauks. Standi šlaunis nelaukia.

Su naujais! Linkiu, kad pagaliai į ratus nelandžiotų ir 2016-tais! Siunčiu prakaituotą meilę, Šeimyna!!!“

E. Dragūnas linkėjimus siunčia iš egzotiškų atostogų

„Su šventėmis, draugai mano!“ – socialiniame tinkle parašė Egidijus Dragūnas. Atlikėjas šiuo metu mėgaujasi pelnytomis atostogomis Maldyvuose po intensyvaus koncertinio turo Lietuvoje.

A photo posted by Sel (@egidijusdragunas) on Dec 30, 2015 at 5:51pm PST

N. Bunkė palinkėjo atversti naują baltą lapą

Natalija Bunkė feibuke pasidalijo nuotraukų koliažu ir palinkėjo laimės: „Na štai, paskutinė metų diena... Jie buvo kupini įvairių, laimingų akimirkų... Linkiu Jums, kad šiais 2016 metais, tęstumėm darbus, kurie mums svarbūs, reikšmingi... Arba verstumėm baltą, naują lapą. Kurkime savo gyvenimus taip, kad jaustumėmės laimingi“.

Natalija Bunkė

A. Zuokas linkėjimus siunčia kartu su beždžione

Buvęs Vilniaus meras feisbuke pasidalijo nuotrauka iš Gibraltaro ir trumpai pasveikino su Naujais Metais.

Su naujaisiais metais!Posted by Artūras Zuokas on 2015 m. gruodžio 31 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)