Įspūdingiausios 2015-ųjų vestuvės

Dainininkės Liepos Mondeikaitės ir jos trejais metais vyresnio mylimojo Evaldo Norkevičiaus vestuvės buvo išrinktos metų įspūdingiausiomis. Už jas balsavo 36 procentai skaitytojų.

Pora prie altoriaus žengė vasaros viduryje, Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

Vestuviniams žiedams Liepa ir Evaldas panaudojo tėvų ir senelių aukso dirbinius. E. Norkevičius gražuolei dainininkei pasipiršo praėjusių metų rugpjūčio pabaigoje, kuomet pora viešėjo Paryžiuje, po kelių mėnesių draugystės.

Antroje vietoje atsidūrė Indrė Kavaliauskaitė ir Jogaila Morkūnas. Jie surinko 24% skaitytojų balsų.

TV laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas amžiną meilę prisiekė Vilniuje, Šv. Kazimiero bažnyčioje. Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbos apie netikėtas vestuves netilo jau kurį laiką. Apie tai, kad žinomas verslininkas J. Morkūnas prie altoriaus ketina vesti šešiolika metų jaunesnę TV laidų vedėją I. Kavaliauskaitę DELFI pranešė pirmasis – dar šių metų pradžioje. Tačiau tada būsimi sutuoktiniai šią žinią neigė kaip įmanydami, o į pramogų pasaulio renginius atvykdavo atskirai.

Didžiausias pramogų pasaulio skandalas

Didžiausio metų skandalo autoriumi tapo Marijus Adomaitis-Basanovas, surinkęs 24% skaitytojų balsų.

Visame pasaulyje dėmesio susilaukusio hito „Walking with Elephants“ kūrėjas Marijus Basanovas, užsienyje geriau žinomas Ten Walls slapyvardžiu, savo paskyroje socialiniame tinkle birželio mėnesį homoseksualumą prilygino pedofilijai – toks pareiškimas sulaukė itin audringos reakcijos ir pasmerkimo visame pasaulyje. Atlikėjas, savo gretose turintis ir netradicinės orientacijos gerbėjų, sulaukė paniekos bei buvo priverstas viešai atgailauti.

Marijus Adomaitis

Nuo Ten Walls keliais procentais atsiliko Egidijaus Dragūno skandalas. Atlikėjas surinko 19% skaitytojų balsų po to, kai surengė (ne)paskutinį grupės „Sel“ koncertą.

Juokas pro ašaras – taip susiklosčiusią situaciją dėl grupės „Sel“ koncertinio turo įvardijo gerbėjai. Egidijui Dragūnui pareiškus, jog nutraukia SEL karjerą Lietuvoje ir pradeda grandiozinį atsisveikinimo koncertų maratoną, daugelis plūdo į bilietų pardavimo kasas, kad tik spėtų įsigyti bilietą. Tiesa, sausakimšas arenas surenkantis atlikėjas, regis, apsigalvojo ir apie savo pasitraukimą iš Lietuvos popmuzikos scenos garsiai kalbėti nebenori.

Įsimintiniausios metų skyrybos

Įsimintiniausiomis metų skyrybomis be didelės konkurencijos tapo Egidijaus Dragūno ir Eleonoros Sebrovos santykių iširimas. Tai nulėmė 47% skaitytojų balsų.

Lapkričio pabaigoje Egidijus Dragūnas viešai pranešė apie skyrybas su Eleonora Sebrova. 8 metus šiltus jausmus puoselėjusi pora pasuko skirtingais keliais neaiškindami priežasčių. „Apgailestauju, kad mums nepavyko išsaugoti santykių, kad mudu pasidavėme, – tuomet kalbėjo SEL lyderis. – Noriu padėkoti Eleonorai už visus šiuos metus, už nuoširdumą, už rūpestį, už meilę. Tačiau po mūsų padaryto sprendimo nebėra kelio atgal.“

Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova

Praėjus mėnesiui po šios žinios, E. Dragūnas grandiozinio koncerto metu dviprasmiškai prabilo daugiatūkstantinei miniai: „Du mėnesius gulėjau lovoje, sirgau. Meilė, žinot tokią ligą? Tikiuosi, niekas daugiau ja nesergat.“ Kitą naktį po koncerto, „Instagram“ tinkle jis paviešino ir itin jautrų laišką, kuriame liejo nuoskaudas. Žinia apie jų skyrybas buvo netikėta. Nors pora apie santykius neatviravo, vis tik neseniai buvo pasklidusios kalbos, kad jiedu netrukus prisieks vienas kitam amžiną meilę.

Metų kūdikis

42% skaitytojų balsų nulėmė, jog metų kūdikiu tapo Rūtos Mikelkevičiūtės ir Rolando Remeikio sūnus Jonas-Antanas.

Žinia apie Rūtos nėštumą pasklido vasaros pabaigoje. Prasidedant naujam televizijos sezonui, R. Mikelkevičiūtei nepavyko nuslėpti vis didėjančio pilvuko. „Jei būčiau nežinomas žmogus ir galėčiau tai nuslėpti, tikrai nei viešinčiau, nei tvirtinčiau. Bet dėl pasikeitusių formų negaliu to nuslėpti. Šeimos pagausėjimas yra vienas intymiausių dalykų. Vieni tokia žinia nori dalintis su visa Lietuva ir pasauliu, skelbti, kur tik galima, ir tai tikrai suprantama. Bet kitiems ši žinia yra labai sakralus ir intymus dalykas. Aš esu tas žmogus, kuris linkęs pasilikti tokius asmeniškus dalykus tik sau ir savo artimiems žmonėms“, - pasklidus žiniai apie nėštumą DELFI kalbėjo Rūta.

Rūta Mikelkevičiūtė

Antroji vieta atiteko perpus mažiau balsų surinkusiems Simui ir Oksanai Jasaičiams. Pora šiemet susilaukė sūnaus Dominyko.

Atlikėja pagimdė itin didelį sūnelį: vaikas svėrė 4.2 kilogramus, o jo ūgis - net 58 centimetrai. Laimingą šeimą supantys žmonės juokavo, kad sūnus yra milžinas ir paveldėjo tėvelio fizinius duomenis. Garsios dainininkės ir TV laidų vedėjos nėštumas žiniasklaidai buvo tapęs tikru galvosūkiu. Naujienų portalas DELFI žinią apie šeimos pagausėjimą pirmieji paskelbė 2014-ųjų lapkričio 21 dieną – tada atvirauti apie permainas moteris nenorėjo ir džiugią žinią neigė, tačiau smulkmenas ir detales mielai papasakojo porai artimi šaltiniai.

Kardinaliausi metų pokyčiai

Kardinaliausiu metų pokyčiu tapo I. Krupavičiaus televizijos iškeitimas į kariuomenę. Taip nubalsavo 34,7% skaitytojų.

Lapkričio mėnesį LRT televizijos rytinės laidos vedėjas Ignas Krupavičius, kostiumą iškeitęs į kareivišką uniformą, pasiryžo devynis mėnesius tarnauti kariuomenėje. Dar prieš išvykdamas į Ruklą, rytinės laidos vairą perdavė savo kolegai Richardui Jonaičiui. Atsisveikinimo metu jis tikino, kad neketina visiškai dingti iš gyvenimo ir puikiai vykdo savo pažadą. Feisbuke jis nuosekliai pasakoja visą savo gyvenimą nuo maisto, kuriuo maitinasi, iki bausmių ir kitų įspūdžių.

Ignas Krupavičius prisiekė kario priesaiką

Vos keliais balsais atsiliko R. Masiulytė, kuri šiemet sulieknėjo perpus.

Prieš dvejus metus kardinaliai pakeitusi savo gyvenimo būdą dainininkė Raimonda Masiulytė-Ramchurn šįmet nustebino puikiomis kūno linijomis. Apie sveiką gyvenseną moteris šneka su dideliu entuziazmu bei džiaugiasi, kad rezultatai jai atnešė ne tik gražią išvaizdą, bet ir vidinę ramybę. „Norėjau išbandyti save, ugdyti valią ir kantrybę. Tai yra sunkus darbas su savimi ir, žinoma, atnešantis malonių rezultatų. Gyvenime atsirado daugiau harmonijos, gaunu didelį palaikymą. Kaip tik dėl to nusprendžiau keisti gyvenimo būdą bei labiau save mylėti“, – pavasario pabaigoje DELFI kalbėjo moteris.

R. Masiulytė-Ramchurn
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)