E. Anusauskaitė-Young eglutę išpuošė kristalais ir perlais
Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenanti dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young savo žaliaskarę išpuošė pačios siūtais kaspinais, kuriuos pagražino nuo vestuvinės suknelės likusiais perlais ir žėrinčiais kristalais.
Evelinos Anusauskaitės-Young kalėdinė eglutė
I. Kvėdarienė eglutę puošė tradiciškai
Dizainerė Indrė Kvėdarienė savo kalėdinę eglutę papuošė tradiciniais apvaliais kalėdiniais žaislais ir daugybe lempučių. Jos namuose papuoštą eglutę saugo ir Kalėdų Senelis.
Indrės Kvėdarienės kalėdų eglutė
J. Leonavičiūtė papuošė popierinę eglutę
Jolanta Leonavičiūtė pasidalijo popierinės kalėdinės eglutės nuotrauka ragindama ir kitus nepulti kirsti žaliaskarių. Anot jos, pakanka ir tokios, popierinės, tačiau blizgiai papuoštos.
Jolantos Leonavičiūtės kalėdų eglutė
M. Šalčiūtė eglutę papuošė aukštakulniais
Monika Šalčiūtė savo namuose papuošė nedidelę baltą eglutę. Anot jos, kalėdinių puošmenų jos namuose nebuvo jau kelerius metus, tačiau šįmet viskas buvo kitaip. Savo eglutę Monika puošė blizgiais aukštakulniais, paukščiais, karoliais ir kitomis puošmenomis.
Monikos Šalčiūtės kalėdų eglutė
G. Alijeva eglutę kasmet puošia panašiai
Goda Alijeva, pasidalijusi savo kalėdinės eglutės nuotraukomis, prisipažino, kad kalėdinėms puošmenoms neišlaidauja, tad žaliaskarę puošia vis tais pačiais žaislais, retai kada juos papildo naujais. Vis tik svarbiausia, kad eglutė būtų tikra ir kvepėtų mišku.
Godos Alijevos eglutė
N. Pareigytės-Rukaitienės eglutę puošia kas vakarą
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė savo namuose papuošė dirbtinę eglutę. Spalvingai žaliaskarę išpuošusi atlikėja juokėsi, kad ją nupuošia ir vėl papuošia kas vakarą, mat jos mažylė labai mėgsta nurinkinėti ant eglutės kabančius žaisliukus.
Nijolės Pareigytės-Rukaitienės eglutė
A. Zuokas eglutę puošė specialiais žaisliukais
Buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas žįspūdingą žaliaskarę papuošė ne tik tradiciniais žaislais, bet ir pagal specialų užsakymą pagamintomis puošmenomis. Ant jo eglutės šakų spindi ir raudoni burbulai, puošti Vyčio ženklu.
Artūro Zuoko kalėdų eglutė
A. Grigaliūnienė eglutę išpuošė žaislais ir karoliais
Šįmet Agnės Grigaliūnienės namus puošia didžiulė eglė, puošta daugybe žaislų: nuo įprastų apvalių iki išskirtinių paukščių ir plunksnų. Spindesio eglutei suteikia ir karoliai bei lemputės.
Agnės Grigaliūnienės kalėdų eglutė
A. Gerikienė savo eglutę papuošė blizgiai
Dainininkės Aušrinės Gerikienės eglutė šįmet puošta tradiciniais apvaliais aukso spalvos žaislais ir raudonais kaspinėliais. Žinoma, eglutė spindi ir nuo kalėdinių lempučių girliandos.
Aušrinės Gerikeinės kalėdinė eglutė
J. Stambrauskaitė papuošė kuklią žaliaskarę
Danieliaus Bunkaus mylimoji Justina Stambrauskaitė parodė savo kuklią žaliaskarę. Šįmet jos namus puošia tikra eglutė, puošta raudonos ir aukso spalvos žaislais.
Justinos Stambrauskaitė eglutė
L. Navikaitė papuošė nedidelę dirbtinę eglutę
Ryčio Žvagulio ir Lauros Navikaitės namus per šias šventes puošė netikra eglutė. Raudonos, mėlynos ir sidabro spalvos eglutė žibėjo nuo kalėdinių lempučių girliandos.
Ryčio Žvagulio ir Lauros Navikaitės kalėdinė eglutė
V. Židonytė eglutę papuošė kankorėžiais
Vaidos Židonytės namus puošia nedidelė dirbtinė eglutė, kuriai natūralumo suteikia kankorėžiai ir raudonos uogos. Jokių blizgių papuošalų ant eglutės šįmet Vaida nesirinko.
Vaidos Židonytės kalėdų eglutė
D. Dargienė eglutę išpuošė baltai
Dirbtinę eglutę Diana Dargienė išpuošė tik balta spalva. Lemputės, įvairių formų žaislai ir papuošimai - viskas, kas šįmet puošė D. Dargienės eglutę, buvo tik baltos spalvos.
Dianos Dargienės kalėdinė eglutė
M. ir E. Vitulskiai eglutę puošė rankų darbo žaislais
Merūno ir Erikos Vitulskių namus šįmet puošia ne tik pirkti, bet ir pačios Erikos gaminti žaislai. Baltą dirbtinę eglutę šeima rinkosi todėl, kad taip saugiau mažyliui. Net žaislus tėveliai rinkosi tokius, kurie nedūžta.
Merūno ir Erikos Vitulskių kalėdinė eglutė
I. Stumbrienė žaliaskarę išpuošė raudonais kaspinais
Inga Stumbrienė savo šeimos žaliaskarę tradiciškai puošė raudona ir auksine spalvomis. Žaislai kasmet būna kiek kitokie, tačiau spalvos, anot Ingos, nesikeičia niekada.
Ingos Stumbrienės kalėdinė eglutė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)