Dainininkė bei vizažistė Milita Daikerytė savo feisbuko paskyroje draugams linkėjo pradėti naują gyvenimo etapą ir per šventes būti nuošridžių žmonių apsuptyje.

Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis šią vasarą tapo tėvais, tad savo įraše feisbuko paskyroje džiaugėsi, jog tai jų pirmosios šeimos Kalėdos ir draugams linkėjo svajoti.
Beata Nicholson savo sekėjus nudžiugino šventiška šeimos asmenuke prie eglutės.

Daiva Tamošiūnaitė draugus sveikino su Kalėdų stebuklu ir pasidalino šeimos nuotrauka.

„Su šv.Kalėdų stebuklu! Jis yra. Kiekvienais metais kitaip jį atrandu. Šįmet, kai prie mano Kūčių stalo buvo neįprastai mažai žmonių – tiesiog gyvenimas toks – dar kartą padėkojau dievui, kad turiu dukrą ir kasmet dėkosiu už kiekvienas Kalėdas, sutiktas su ja. Dėkoju už laimę jausti, turėti savo gyvenimo pamatą – MAMĄ... Draugai – užgyveni juos per gyvenimą arba ne. Aš užgyvenau, ačiū Dievui. Laukiu rytoj visų pietums. Kad tik sprandinės ir triušio užtektų... Kaip aš mėgstu šurmulį!!! Myliu žmones!!! Linkiu išsaugoti nuoširdžius ryšius su artimaisiais, nebijoti atsiprašyti suklydus... Nepameskit vieni kitų!!! Kas mes su turtais, bet be žmonių... Aš atsiprašau už visus neteisingus savo žingsnius. Atsiprašau ką buvau „per bėgimą“ pamiršus, apleidus... Iš tikrųjų visada jus jaučiau šalia, tik nedaėjau. Kalta. Žinau dabar, kad taip negalima. Ir pasikartosiu: NEPAMESKIT VIENI KITŲ“, – rašė D. Tamošiūnaitė.

Žurnalistas Edmundas Jakilaitis pasidalino asmenuke iš pusryčių su šeima ir draugais.

Profesionali šokėja Edita Daniūtė leido žvilgtelėti į bene laukiamiausią Kalėdų ryto akimirką – gautų dovanų išpakavimą.

Ilka Adams su vyru Andriumi pasidalino itin šventiška nuotrauka, kurioje pora pozuoja dviese ir linki sveikų ir sėkmingų Naujųjų metų.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)