I. Krupavičius televiziją iškeitė į kariuomenę

Lapkričio mėnesį LRT televizijos rytinės laidos vedėjas Ignas Krupavičius kostiumą iškeitė į kareivišką uniformą. Ignas pasiryžo devynis mėnesius tarnauti kariuomenėje.

Dar prieš išvykdamas į Ruklą, rytinės laidos vairą perdavė savo kolegai Richardui Jonaičiui. Atsisveikinimo metu jis tikino, kad neketina visiškai dingti iš gyvenimo ir puikiai vykdo savo pažadą. Feisbuke jis nuosekliai pasakoja visą savo gyvenimą nuo maisto, kuriuo maitinasi, iki bausmių ir kitų įspūdžių.

Ignas Krupavičius

Dž. Butkutė tapo karaliene ir blondine

Spalio mėnesį Džordana Butkutė pristatė įspūdingą koncertinę programą pavadinimu „Aš Karalienė“. Kauną įspūdingu koncertu drebinusi Džordana scenoje pasirodė pakeitusi šukuoseną ir nusišviesinusi plaukus.

„Esu žmonių karalienė“, – dar prieš koncertą sakė D. Butkutė patikindama, kad ji yra ne ta karalienė, kuri sėdi su karūna, bet ta, kuri šildo žmonių širdis.

Džordana Butkutė

A. Landau pasididino krūtinę implantais

Žymiausia Lietuvos transmoteris Agness Landau šįmet gulėsi po plastikos chirurgo peiliu ir pasididino krūtinę. A. Landau nė neketino to slėpti, priešingai – nevengia demonstruoti putlios krūtinės, kurios dažnai neslapsto ir liemenėle.

Agness neslepia, kad yra ir dar kai ką pasiukoregavusi pas plastikos chirurgus. Vien įšmet jai atliktos kelios operacijos ir ne viena procedūra, kurios metu buvo paputlintos lūpos. Apie tai plačiau ji pasakoja savo vaizdo dienoraščiuose.

Agness Landau

R. Masiulytė sulieknėjo perpus

Prieš dvejus metus kardinaliai pakeitusi savo gyvenimo būdą dainininkė Raimonda Masiulytė-Ramchurn šįmet nustebino puikiomis kūno linijomis. Apie sveiką gyvenseną moteris šneka su dideliu entuziazmu bei džiaugiasi, kad rezultatai jai atnešė ne tik gražią išvaizdą, bet ir vidinę ramybę.

„Norėjau išbandyti save, ugdyti valią ir kantrybę. Tai yra sunkus darbas su savimi ir, žinoma, atnešantis malonių rezultatų. Gyvenime atsirado daugiau harmonijos, gaunu didelį palaikymą. Kaip tik dėl to nusprendžiau keisti gyvenimo būdą bei labiau save mylėti“, – pavasario pabaigoje DELFI kalbėjo moteris.

R. Masiulytė-Ramchurn

O. Pikul-Jasaitienė seksualios „pupytės“ įvaizdį iškeitė į motinystę

Šįmet pirmojo vaikelio susilaukusi Oksana Pikul-Jasaitienė kardinaliai pakeitė savo gyvenimą ir šiuo metu mėgaujasi motinyste. Apie sceną šiuo metu ji visiškai negalvoja ir neplanuoja kuo greičiau į ją sugrįžti.

Prieš susilaukdama šeimos pagausėjimo, Oksana dainavo grupėse „Pop Ladies“ ir „Naujosios Pupytės“. Tiek vienos, tiek kitos grupės merginos scenoje nevengia itin seksualių drabužėlių.

Oksana Pikul-Jasaitienė

M. Šedžiuvienė tapo tamsiaplauke, bet labai greitai persigalvojo

Pirmagimio besilaukianti Monika Šedžiuvienė šįmet išgyveno daug sukrėtimų. Įpusėjus metams pasigirdo kalbos apie byrančią jos santuoką su verslininku Andriumi, vėliau Monika vis daugiau laiko praleisdavo Vilniuje, čia prradėjo dirbti.

Žiniasklaidą net sudrebino žinia apie tai, kad Monika ir Andrius pateikė prašymą skyryboms. Tiesa, po pusdienio jie persigalvojo.

Tokių dramų metu Monika nusprendė iš blondinės tapti tamsiaplauke. Deja, vos nusitamsinusi plaukus ji suprato, kad tai - ne jai. Netrukus ji vėl susigrąžino šviesią plaukų spalvą.

Monika Šedžiuvienė

S. Jasaitis nusikirpo pusilgius plaukus

Šiuo metu Italijoje gyvenanti Simas Jasaitis prieš pat Kalėdas nustebino kardinaliais pokyčiais. Vyras nusikirpo ilgokus banguotus plaukus.

Naujausiomis Simo nuotraukomis socialiniame tinkle pasidalijo jo žmona Oksana Pikul-Jasaitienė pasižiaugdama: „Riedam su Dominyku pajūriu ir atbėga tėvelis su siurprizu! Be plaukų! Fainas koks!“

Simas Jasaitis anksčiau ir dabar

L. Lubienė nustebino jaunatviška ir skaisčia išvaizda

Didžiausia „Achemos“ akcininkė Lyda Lubienė yra itin reta viešnia įvairiuose renginiuose, tačiau moteris pasirodė gruodį vykusiame Juozo Statkevičiaus naujos kolekcijos pristatyme ir visus nustebino savo pasikeitusia išvaizda.

58-erių metų L. Lubienė aplinkinius stulbino savo puikia išvaizda bei lygia veido oda.

Lyda Lubienė

G. Karaliūnaitė-Canuel sulyso perpus

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė-Canuel po gimdymo priaugo nemažai kilogramų, tačiau visa tai jau praeityje. Moteris vėl džiaugiasi liekna talija.

Mažylės susilaukusi moteris neslėpė, kad sunku atsikratyti papildomų kilogramų. Vis tik ko ji ėmėsi, kad per itin trumpą laiką vėl stulbinančiai - neatskleidė.

Gintarė Karaliūnaitė-Canuel anksčiau (nuotrauka kairėje) ir dabar

R. Cicinas vėl papilnėjo

Popscenos princas Rytis Cicinas šią vasarą nustebino vėl papilnėjusia figūra. Akivaizdūs Ryčio pokyčiai buvo pastebėti vasarą, koncertuojant Palangoje.

R. Cicinas ne kartą savo kūną alino itin griežtomis dietomis. Vyras yra atvirai pasakojęs apie kovą su antsvoriu, griežtas dietas ir net badavimą.

Rytis Cicinas

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)