Karališkoji Jungtinių Tautų Akademija šį vakarą baleto artistei A. Baranovai įteikė diplomą, kuriuo ji yra skiriama šios tarpautinės organizacijos kultūros atašė Lietuvoje. Karališkoji Jungtinių Tautų Akademija yra nepriklausoma tarptautinė organizacija, kaip kad Jugtinės Tautos, Nobelio komitetas ar UNICEF ir yra didžiausias ekspertas, tokiose srityse kaip mokslas, švietimas, konsultacijos, kultūra ir kt. Diplomą žinomai Lietuvos menininkei įteikė specialiai šiam renginiui iš Niujorko į Lietuvą atvykęs šios tarptautinės akademijos prezidentas Alexander Mathew Sokolinsky bei prezidentė Lietuvoje garbės daktarė Oksana Černovskaja.

Po reikšmingo diplomo įteikimo artimiausių svečių akivaizdoje A. Baranovos gyvenimo draugas Valerjan Gotovski jai pasipiršo. Susijaudinusi artistė iš nuostabos ir jaudulio gerą minutę negalėjo nieko ištarti. Pasigirdus lemtingajam „Taip“, svečiai nesulaikė džiaugsmingų sveikinimo ovacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)