Projekto vedėjas Martynas Starkus pajuokavo, jog kitais metais M. Mikutavičiaus ir I. Daugirdaitės sūnus bus laukiamiausias metų kūdikis.

Saulius Urbonavičius-Samas tuomet padovanojo Marijonui žaislinį krepšinio rinkinį ir sauskelnių, o S. Prusaitis – savo dukters Leonardos žaislą.

Justė Arlauskaitė-Jazzu įteikė pirmąjį sceninį kostiumą, o pats Martynas Starkus – mėlyną čiulptuką. „Turiu tris dukras, tad šitas nedaug naudotas“, – juokavo projekto vedėjas.

„Aš esu labai laimingas. Aš negalvojau, kad tai teks daryti taip, bet mes nebenorime meluoti. Nesu labai prietaringas, nes bet vis tiek bijau tai sakyti garsiai: aš ir moteris Ieva, su kuria esu ir kurią myliu.... mes turėsim sūnų“, - vakar koncerte sakė M. Mikutavičius

M.Mikutavičius ir I.Daugirdaitė daugiau nei prieš metus susipažino filmavimo aikštelėje. Ieva buvo pakviesta vaidinti pagrindinį moters vaidmenį Marijono vaizdo klipe „Drąsių nieks nežudo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (566)