G. Maruškevičiūtė-Tamošiūnė džiaugėsi, jog kaip oficiali akademijos įkūrėja Lietuvoje, ji buvo pakviesta atvykti į kolegų renginį Kipre ir ten pasidalinti savo patirtimi bei žiniomis. Atidaryme dalyvavo ir žymusis akademijos įkūrėjas Paryžiuje – Serge Louis Alvarez.

Iki šiol SLA akademijos buvo įkurtos tik Prancūzijoje, Azerbaidžene, Australijoje, Kanadoje ir Lietuvoje.

„Oficialus atidarymas vyko penktadienį, tačiau ir visą šeštadienį praleidome kartu su Serge bei mūsų kolegomis iš Kipro. Šis vizitas buvo ir mūsų metų užbaigimo aptarimas ir naujų planų kūrimas. Iš Paryžiaus ofiso bei Serge gavome daug pagyrimų dėl „SLA Academy Vilnius“ vykdomos veiklos, nes su studentais nuolat dalyvaujame TV užkulisiuose, renginiuose, grimuojame teatre“, – pasakojo profesionalė.

Grimo meistrė pasidalino naujienomis, jog anksčiau jos dažytos 78-erių metų moters portretas tapo S. L. Alvarez favoritu ir nuo šiol kabės visose akademijose bei SLA parduotuvėse pasaulyje.

G. Maruškevičiūtės modelis

Paklausta, koks žmogus yra pasaulyje žymus vizažo meistras S. L. Alvarez, G. Maruškevičiūtė-Tamošiūnė atskleidė, jog jis pasižymi puikiu humoro jausmu, bei kitomis teigiamomis savybėmis: „Pažįstu jį jau senokai, tai buvo gal penktas mūsų susitikimas. Mokymuose su juo praleisdavome po dvi ar tris savaites. Jis be galo šarmingas ir charizmatiškas žmogus. Ypatingai džiaugiuosi būdama jo komandoje ir labai daug iš jo mokausi. Tai žmogus, kuris suvienija visą SLA šeimą. Labai smagu, kad jis dalyvauja visuose procesuose kartu su mumis: jei turime netikslumų – iškart skambinam ir deriname kartu.“

G. Maruškevičiūtė-Tamošiūnė taip pat atskleidė, jog S. L. Alvarez ateinančiais metais ketina apsilankyti Vilniuje: „Serge labai simpatizuoja Lietuvai, Vilniui ir mūsų kolektyvui, todėl sulauksimė jo kovo bei birželio mėnesiais, kuomet mūsų studentai laikys baigiamąjį egzaminą.“

„Labai geras jausmas, kai pastangos lieka įvertintos. Šie metai darbo atžvilgiu tikrai suvalgo visą laiką ir energiją, bet rezultatai viską atperka“, – sėkme džiaugėsi Gritė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)