„2006 metais studijoje „baisiu“ pavadinimu „Porno sound“, su Donciavu (Donatu Juršėnu) buvo įrašytas albumas „AŠ tavo“.

„Žydri berniukai“ daina skirta visiems Lietuvos „pupuliams“. Galit mane vadinti homofobu ir netolerantišku žmogumi, bet aš pacituosiu savo draugo rašytojo žodžius. O jis pasakė taip- „Kol jauni, šie vyrukai gali save vadinti gėjais, bet metams bėgant jie visi tampa senais py******“.

Homofobiškas A. Makejevo įrašas supykdė ne vieną pramogų pasaulio atstovą. Manto Petruškevičiaus bičiulei pasidalijus Aleksandro įrašu, garsiausias šalies stilistas ir floristas nejuokais pasipiktino, o patį atlikėją išvadino niekam neįdomiu ir ne įtin protaujančiu.

DELFI pakalbintas A. Makejevas tikino, jog laisvoje šalyje kiekvienas pilietis turi teisę reikšti savo nuomonę: „Pacitavau savo draugą, o jau mane pradėjo smerkti.

Aš manau, kad gyvenam demokratiškoj valstybėj ir kiekvienas gali reikšti savo nuomonę, kokia ji bebūtų. Nieko asmeniškai neįžeidinėjau.

„Homo“ – žmogus, „fobo“ – berods, baimė, aš žmonių nebijau“, – sakė A. Makejevas ir pasiūlė nedaryti iš musės dramblio. – Negi jums tik homoseksualų problemos rūpi. Aš manau, kad Lietuvoj jie jų neturi“, – teigė kompozitorius ir atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (862)