Jų tarpe užsienio šalių ambasadoriai, verslo ir politikos atstovai bei kiti garbūs svečiai rinkosi ne tik linksmai praleisti vakarą, bet ir prisidėti prie kilnaus tikslo.

Tarp svečių galimą buvo išvysti renginių organizatorę Kristiną Kaikarienę su vyru plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu, Grožio ir estetikos centro „Okeanija“ vadovę Rimantę Žiemelytę su vyru Sauliumi Jermolajevu, papuošalų kūrėją Nataliją Martinavičienę, Amerikos prekybos rūmų Lietuvoje pirmininką, Čilės garbės konsulą Rimtautą Vizgirdą su žmona Birute, stilistą ir floristą Mantą Petruškevičių bei daugelį kitų.

Renginio metu buvo organizuojama labdaringa loterija, kurios metu surinktos lėšos papildė Asociacijos Labdaros fondą ir bus skiriamos gabiam jaunimui paremti. Loterijos metu svečiai burtų keliu buvo apdovanoti įspūdingais prizais. Jų tarpe, išmanusis telefonas iPhone 6 plus, planšetė Apple mini, SPA kelialapiai, dizainerių dirbiniai, bilietai į Andrea Bocceli koncertą Toskanoje bei kiti vertingi prizai. Specialiuoju renginio prizu tapo ypatinga Benedikto Vanago dovana – originalūs Dakaro Ralio marškinėliai, vakarienė ir galimybė pasivažinėti ralio automobiliu.

„Džiaugiamės jog labdaringas „Gala“ renginys jau keturioliktus metus iš eilės subūrė gausų būrį garbingų svečių, kurie išlieka neabejingi kilnios idėjos tikslui bei visapusiškai prisideda prie jos įgyvendinimo“,- sako Amerikos Prekybos Rūmų valdybos pirmininkas, Tadas Vizgirda.

Renginio metu muzikinę programą atliko vokalistė Monika Liu su grupe, šokių improvizacija svečius stebino šokių studijos „Me Gusta“ atlikėjai, o ypatingą renginio atmosferą kūrė specialiai šiam vakarui sukurta ledo skulptūra. Šventinio vakaro vedėju tapo gerai žinomas televizijos laidų ir renginių vedėjas, Rolandas Vilkončius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)