Vienadienės A. ir M. Šedžių skyrybos

Liepos pradžioje į teismą dėl santuokos nutraukimo kreipęsi Andrius ir Monika Šedžiai skyrybų prašymą atsiėmė... jau tą patį vakarą. Per vieną interviu 16 metų jaunesnė buvusio Seimo nario A. Šedžio žmona prisipažino, jog tai tebuvo impulsyvus, emocijų persmelktas sprendimas, kilęs po eilinio poros konflikto.

N. Bunkės svetimo vyro viliojimo skandalas

Grupės „Kitokios“ narė Renata Klimaitytė sukėlė tikrą ažiotažą, kai lapkričio pabaigoje pareiškė, jog atlikėja Natalija Bunkė – skrupulų neturinti vedusių vyrų viliotoja.

R. Klimaitytė viešai apkaltino Nataliją suviliojus ramų šeimyninį gyvenimą gyvenimą gyvenusį Vilmantą Dilį: „Aš labai gerai atsimenu, kai maždaug prieš dvejus metus, prieš pat mano akis viename pabe (pav. man žinomas), ši moteris, kuri pastoviai kaltina mano grupę ir mergaites reklama, aistringai glamonėjosi ir bučiavosi su mano draugės vyru Diliu, kai Dilių šeimos skyrybų dar projekte nebuvo, o žmona su vaikeliu ramiai laukė vyro namie.“

Kugelio ir šaltienos drama

Dar liepos mėnesį Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sūnaus Dainiaus ištarti žodžiai gerokai apkartino Ugniaus Kiguolio ir Monikos Šalčiūtės nuotaiką.

„Prisipažinsiu, kai gavau skambutį su prašymu „paskolint savo lenktyninį automobilį vienos porelės fotosesijai“, pirma mintis buvo „Šaltiena ir Kugelis“ (supraskit kaip norit) ir jau buvau paruošęs griežtą „Ne“, bet išgirdus, kad tai šaunieji Stonkai, su malonumu sutikau“, – savo paskyroje anuomet rašė D. Matijošaitis.

Nors lenktynininkas tiksliai neįvardijo, kokius asmenis turėjo omeny, retam kilo abejonė, jog „kugelis“ – tai U. Kiguolis, o „šaltiena“ – M. Šalčiūtė.


Homofobiškas Ten Walls įrašas

Visame pasaulyje dėmesio susilaukusio hito „Walking with Elephants“ kūrėjas Marijus Basanovas, užsienyje geriau žinomas Ten Walls slapyvardžiu, savo paskyroje socialiniame tinkle birželio mėnesį homoseksualumą prilygino pedofilijai – toks pareiškimas sulaukė itin audringos reakcijos ir pasmerkimo visame pasaulyje.

Atlikėjas, savo gretose turintis ir netradicinės orientacijos gerbėjų, sulaukė paniekos bei buvo priverstas viešai atgailauti.

Iš vakarėlio išprašyta J. Leonavičiūtė

Iš rugsėjo mėnesį vykusio, verslininkės Rasos Arlauskienės organizuoto vakarėlio išprašyta Jolanta Leonavičiūtė buvo priversta rausti – jos vardas pasirodė esąs „juodajame“ sąrašę.

Pramogų pasaulio atstovai pasmerkė tokį vakarėlio organizatorių elgesį, tačiau pati R. Arlauskienė tikino, jog eskaluodama šią temą Jolanta sau darėsi nemokamą reklamą.

Vestuvės už grotų

Amžiną meilę už grotų sėdintiems mylimiesiems šiemet prisiekė net dvi pramogų pasaulio atstovės: už Agurikinių lyderio Sauliaus Velečkos Lukiškių tardymo izoliatoriuje ištekėjusi Marina Bui bei Alytaus pataisos namuose aukso žiedus su Rolandu Gutausku sumainiusi laidos „24 valandos“ žurnalistė Donata Baltrušaitytė-Laisva.

Garsių moterų neišgasdino nei ilgas mylimųjų laukimas, nei toli gražu ne pati romantiškiausia tuoktuvių ceremonijos vieta.

B. Tiškevič išpažintis apie košmarą, patirtą LMTA

Atviras Beatos Tiškevič įrašas apie košmariškus išgyvenimus, patirtus besimokant Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, sukėlė kone savaitę trukusias kalbas apie tai, kokią priespaudą ir sunkumus patiria mokymo įstaigos studentai. Kalbų būta visokių – vieni tikino, jog akademijos dėstytojai smukdo studentų savivertę, kiti, štai, atvirkščiai – neįžvelgė jokių problemų.

Begėdiška A. Kandelio vagystės iš parduotuvės istorija

Žinia, jog vienoje iš prekybos centro "Ozas" parduotuvių visa maišą rūbų nukniaukęs asmuo gali būti šokėjas Andrius Kandelis, apstulbino daugelį.

Žiniasklaidoje buvo skelbiama, kad asmuo, itin panašus į garsų šokėją, bandė iš parduotuvės nesumokėjęs bandė išsinešti įvairių prekių už maždaug 323 eurus. Nors apsaugos nuo prekių buvo nuimtos, tačiau vyras vis tiek pakliuvo į apsaugininkų rankas. Vėliau – ir į pareigūnų akiratį.

(Ne) Paskutinis „Sel“ koncertas

Juokas pro ašaras – taip susiklosčiusią situaciją dėl grupės „Sel“ koncertinio turo įvardijo gerbėjai. Egidijui Dragūnui pareiškus, jog nutraukia SEL karjerą Lietuvoje ir pradeda grandiozinį atsisveikinimo koncertų maratoną, daugelis plūdo į bilietų pardavimo kasas, kad tik spėtų įsigyti bilietą.

Tiesa, sausakimšas arenas surenkantis atlikėjas, regis, apsigalvojo ir apie savo pasitraukimą iš Lietuvos popmuzikos scenos garsiai kalbėti nebenori.

D. Bosas ir jos dukteriai sušvirkšta neaiški vakcina

Kovo mėnesį verslininkė Daina Bosas išplatino viešą laišką, kuriame išdėstė susiklosčiusią situaciją su Klaipėdos gydytoja dėl dukrai atliktų skiepų, skirtų gimdos kaklelio vėžio prevencijai. Keistas gydytojos elgesys ir pasiteisinimai dėl neva pradangintos vakcinos dėžutės sukėlė verslininkei įtarimu.

Užvirė tikras teismų maratonas, per kurį paaiškėjo, jog gydytoja medicinine praktika vertėsi nelegaliai – neturėdama tam licencijos.

Balsuoti už, Jūsų nuomone, skandalingiausią metų įvykį galite iki gruodžio 30 d. 20 val. vakaro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)