„Mes to labai norėjome. Aš apskritai labai myliu vaikus, todėl seniai jų labai norėjau“, – DELFI pasakojo Indrė ir nusijuokė, kad dėl šeimos pagausėjimo abu su vyru tarėsi, tad žinia nebuvo staigmena.

Pasidomėjus, kokia buvo pirmoji Jogailos reakcija, I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė patikino, kad tai buvo tiesiog labai nuoširdus džiaugsmas: „Jis į tai reagavo labai brandžiai ir labai džiugiai“. Šeimos pagausėjimo pora sulauks šiltuoju metų sezonu.

Renginių organizavimo srityje šiuo metu dirbanti moteris patikino, kad jokių permainų artėjantis šeimos pagausėjimas neatnešė: „Dirbu daug, kaip ir dirbau. Jogaila taip pat dirba, Kalėdos mums pats darbymetis, tad nieko nestabdome“.

Indrė prasitarė, kad prieš Kalėdas jos dar laukia ir didžiulis sporto projektas, ir kelios transliacijos televizijoje. Kelis televizijos projektus vedusi moteris, išgirdusi klausimą, ar dar iki vaikelio gimimo išvysime ją televizijos eteryje, laikančią kokio nors projekto vairą, ji išsisuko nuo tiesaus atsakymo, tačiau to nepaneigė. „Kol neišėjau į eterį ir nepradėjau kalbėti, tol negaliu savęs vadinti tos laidos vedėja“, – nusišypsojo Indrė.

Vis tik naujų pasiūlymų ji neatsisako. „Viską priimu su dideliu džiaugsmu, tačiau tai nėra pagrindinė mano veikla, kiekvieną kvietimą priimu kaip dovaną, – apie televizijos projektų vedėjos amplua kalbėjo I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė. – Nė vieno dar neatsisakiau, tikiuosi, šeimos pagausėjimas tam nesutrukdys.“

L. Čepracko šventėje dalyvavo ir daugiau žymių žmonių: Vytenis Pauliukaitis su Eugenijumi Skerstonu, Kristina Brazauskienė, Renata ir Deivis Norvilos bei kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)