Oksana Pikul-Jasaitienė dar rudenį lietuvišką darganą iškeitė į saulėtą Siciliją ir savo „Instagram“ paskyroje nevengia pasidalinti motinystės atostogų akimirkomis. Žinoma moteris jau anksčiau atskleidė, jog augant mažyliui – dienos svetur bėga ypač sparčiai.

„Kasdieniai pasivaikščiojimai prie jūros su mažuoju ir vyru tapo ritualu. Mėgaujamės grynu oru, ramybe, šeimos buvimu kartu. Mažylis jaučia šią ramybę, – pasakoja Oksana. – Jis auga sparčiai, kasdien džiugina vis naujais pokštais, šypsena vis stiprėja. Motinystės atostogos tikrai nelengvas darbas, tačiau atneša daug džiaugsmo ir prasmės į gyvenimą“, – anksčiau pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Fotografė Rūta Jankauskaitė geriau žinoma kaip Marla Singer su vyru augina sūnų Nikitą ir dažnai pasidalina gražiomis, įdomiomis ar net kiek juokingomis atžalos, ar visos šeimos nuotraukomis.

Žinoma fotografė sūnui parenka itin stilingus drabužius kasdienai ir žavius derinius nuotraukoms, tad Marlos Singer „Instagram“ paskyroje tikrai yra į ką paganyti akis.

Buvusi „Pinup Girls“ narė bei radisto Rolando Mackevičiaus žmona Ieva Mackevičienė savo „Instagram“ paskyros sekėjus dažnai lepina gražiomis savo ir sūnaus Motiejaus nuotraukomis.

Šiuo metu motinystės atostogomis besimėgaujanti ir antrą vaiką planuojanti I. Mackevičienė DELFI anksčiau minėjo, jog buvimas su vaiku – geriausia investicija, kokia tik gali būti.

„Kai turi vaiką, įgauni beprotiškai daug galių. Tuomet gali vienu metu dirbti penkis darbus: virti vakarienę, tvarkyti namus, nagus lakuotis, lyginti ir visada vaikas bus „vienoj aky“. Darbas namuose ir vaikučio priežiūra – įmanoma“, – kalbėjo žinoma moteris.

Donato Montvydo žmona, šokėja Veronika Montvydienė, savo „Instagram“ paskyroje taip pat pasidalina gražiomis šeimos bei laisvalaikio akimirkomis.

Donatas ir Veronika Montvydai dukrelės Adelės susilaukė 2013-ųjų metų rugsėjį. Šiuo metu mažylei – dveji.

Goda Alijeva taip pat nevengia pasidalinti šeimos akimirkomis savo socialinėse paskyrose. Žinomos moters „Instagram“ profilis nuolat papildomas įvairiomis asmenukėmis bei žaviomis atžalų nuotraukomis iš įvairių švenčių ar kasdienio gyvenimo.

G. Alijeva su krepšininku Rolandu Alijevu yra susilaukę mergaitės Tėjos ir berniuko Amilio. Tėjai dabar penkeri, o Amiliui – dveji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)