Kalėdines eglutes savo namuose jau pasipuošė Justina Stambrauskaitė, dainininkė Aušrinė Gerikienė, atlikėja Laura Navikaitė su mylimuoju Ryčiu Žvaguliu, buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas, Agnė Grigaliūnienė su šeima, Vaida Židonytė ir šeimos pagausėjimo laukianti Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Daugelio namuose išdygusias žaliaskares puošia tradicinės raudonos, baltos, auksinės ir sidabrinės spalvos. Vis tik politiko A. Zuoko eglutę puošia išskirtiniai žaisliukai. Raudonus žaislus jis specialiai papuošė Vyčio ženklu.

„Galvoju, kodėl niekas negamina kalėdinių žaisliukų su valstybės ar tautiniais simboliais. Ar tiesiog tokių nemačiau. Tenka pačiam gamintis. Gražu, kai kabindamas ant eglutės žaisliuką gali vaikams paaiškinti kas tai ir kodėl tai svarbu. Dar gražiau, kai tokį žaisliuką matai dukters rankose kabinant ant kalėdinės eglutės. Neabejoju, kad tokie žaisliukai būtų populiarūs ir perkami. Idėja verslui?“ – feisbuke pasidalindamas žaisliukų nuotrauka rašė A. Zuokas.

Nuotraukų galerijoje - garsių žmonių namus puošiančios kalėdinės eglutės!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)