„Vakar į pasaulį ir mūsų šeimą atėjo Jonas Antanas. Mūsų sūnus. Labai lauktas ir labai mylimas. Nieko nėra labiau jaudinančio, kaip matyti į pasaulį ateinantį savo vaiką ir jaustis labai saugiai, nes nieko bloga negali nutikti – tu ir tavo vaikas profesionalų rankose!

Vis dar esu sunkiai nusakomoj būsenoj – tarp dangaus ir žemės, tikroj euforijoj. Labai noriu padėkoti Vilniaus Gimdymo namų medikams už tai, kad padėjo man ir mūsų sūnui tokią akimirką!“, – penktadienio vakarą feisbuke savo džiaugsmą ir padėką dėstė moteris.

Iki pat paskutiniųjų nėštumo dienų savo darbo neapleidusi Rūta išdėstė nuoširdžią padėką visiems, svarbią akimirką kartu buvusiems medikams. „Ačiū jums, gydytojai, iš didžiosios raidės! Aš nepaprastai džiaugiuosi, kad Lietuvoje tokio lygio medikai, akušerės, slaugytojos. Ačiū, kad jūs dirbate mūsų šalyje! Didelis dėkui: gyd. ginekologams Rolandui Žiobakui ir Robertui Mileriui, anesteziologei Rimai Janušonienei, anestezistei Renatai Valatkienei, intensyvios terapijos skyriaus slaugytojai Birutei Stamkauskaitei, gyd. neonatologei Zitai Paulauskienei, Naujagimių skyriaus slaugytojai Danutai Dijak ir visiems kitiems, dirbantiems Vilniaus gimdymo namuose. Neveltui apie šiuos namus tik geriausi atsiliepimai“, – padėkos žodžių negailėjo vos gimusį kūdikį sūpuojanti mama.

„Aš ir mano šeima esame labai sujaudinti LNK žiūrovų siunčiamais linkėjimais. Dėkui jums už siunčiamus šiltus ir gražius žodžius. Jūs net neįsivaizduojate, kaip gera jausti nepažįstamų žmonių gerą energiją, palaikymą, džiaugsmą. Mūsų šeima labai dėkinga ir siunčia jums ir jūsų šeimoms dalį savo laimės. Gražių ateinančių švenčių!

Tokią akimirką nėra ribų sentimentalumui ir aš negaliu susiturėti: neapsakomai geras jausmas žiūrėti į savo puikius vaikus – paauglę dukrą supančią vos paros brolį“, – širdį virpinančias akimirkas apibūdino R. Mikelkevičiūtė.

Žinia apie Rūtos nėštumą pasklido vasaros pabaigoje. Prasidedant naujam televizijos sezonui, R. Mikelkevičiūtei nepavyko nuslėpti vis didėjančio pilvuko. „Jei būčiau nežinomas žmogus ir galėčiau tai nuslėpti, tikrai nei viešinčiau, nei tvirtinčiau. Bet dėl pasikeitusių formų negaliu to nuslėpti. Šeimos pagausėjimas yra vienas intymiausių dalykų. Vieni tokia žinia nori dalintis su visa Lietuva ir pasauliu, skelbti, kur tik galima, ir tai tikrai suprantama. Bet kitiems ši žinia yra labai sakralus ir intymus dalykas. Aš esu tas žmogus, kuris linkęs pasilikti tokius asmeniškus dalykus tik sau ir savo artimiems žmonėms“, – pasklidus žiniai apie nėštumą DELFI kalbėjo Rūta.

Pirmą kartą viešai su suapvalėjusiu nėštukės pilvuku Rūta pasirodė LNK sezono atidarymo iškilmėse. Raudonu kilimu žengusi moteris tąkart maloniai pozavo fotografams. Nėštumo metu R. Mikelkevičiūtė nenutraukė savo darbų, vedė savo laidą. Tiesa, laidos prodiuseriai moteriai neleido filmavimų metu stovėti, jai buvo pastatyta speciali kėdė, kad filmavimų metu jaustųsi komfortiškai. Su sutuoktiniu, montažo režisieriumi Rolandu Remeikiu, Rūta augina paauglę dukrą Dominyką.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (409)