Beje, „Elvyra Design“ butikas jame yra vienintelis. Žiemą jis veiks paties viešbučio patalpose, o vasarą - pajūryje esančioje penkių žvaigždučių poilsio oazės teritorijoje.

Į Monaką E. Monginienė atvežė apie 100 autorinių darbų – tiek žymiųjų musių, tiek vakarui skirtų auskarų, kaklo dirbinių, kitų aksesuarų.

Kartu su „Elvyra desing“ butike įsikūrė ir „Candy Lady“ drabužių kūrėja, viena garsiausių pasaulio tenisininkių Olga Barabanschikova bei dar keli autoriai.

Puikias patalpas neįtikėtinoje vietoje gavome Prancūzijoje gyvenančios Redos Karosienės dėka. Ji pažadėjo vis užsukti į jas ir pasižiūrėti, kaip sekasi“, - sakė E. Monginienė.

Pirmojo „Elvyra desing“ butiko atidarymo vakarą buvo surengtas nedidelis madų šou, kuriame tiek drabužius, tiek papuošalus pristatė iš Lietuvos į šventę atvykusi renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, krepšinio trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė ir modelis Ana Procenko. Jo metu įvairių grožybių buvo parduota už 1000 eurų.

Prieš atvykdamos į Monaką, E. Monginienė ir A. Procenko apsilankė Milane, kur turėjo vardinį kvietimą į klube „55“ vykusį mados renginį. Jame buvo pademonstruotos ir „Elvyra design“ musės.

„Jų kaina per vakarą pakilo daugiau nei tris kartus! Renginyje sulaukėme pasiūlymo bendradarbiauti su itin brangias krokodilo odos rankines kuriančiais autoriais. Bet... atsakymo kviečiantiesiems kol kas nepateikėme. Tam turime labai svarbią priežastį“, - sakė E. Monginienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)