Edita Vilkevičiūtė pripažinto portalo models.com pristatoma kaip viena užimčiausių modelių industrijoje ir patenka į tinklapio sudarytą daug uždirbančių bei seksualiausių modelių sąrašą. Tarpautiniu žinomumu nesiskundžianti E. Vilkevičiūtė bendradarbiauja su agentūromis Niujorke, Paryžiuje, Londone, Milane, Barselonoje ir Sidnėjuje.

E. Vilkevičiūtė šiemet bendradarbiavo su tokiais garsiais vardais ir prekės ženklais kaip „Calvin Klein“, „Roberto Cavalli“, „Bulgari“, „Bally“, „Juicy Couture“ ir „H&M“ bei pozavo Vokietijos „Vogue“ žurnalo viršeliui bei daugeliui kitų leidinių.

E. Vilkevičiūtė H&M 2015

„Calvin Klein“ savo rudens apatinių kolekcijai pristatyti kartu su Edita Vilkevičiūte pasamdė ir tokius garsius modelius kaip Kendall Jenner, Isabeli Fontana ir Joan Smalls.

E. Vilkevičiūtė šiemet taip pat nusifilmavo ir „Roberto Cavalli“ kvepalų „Paradiso“ reklamoje.

Edita Vilkevičiūtė taip pat buvo ir „Victoria's Secret“ angelu bei pozavo itin seksualioje fotosesijoje su garsiuoju Zacu Efronu.

Mergina taip pat buvo pasirinkta ir Karlo Lagerfeldo įkūnyti legendinę Coco Chanel:

Kita visame pasaulyje garsi manekenė – Julija Steponavičiūtė. Jauna mergina šiemet nusifilmavo „Armani“ kvepalų moterims reklamoje. Julijai - 22-eji, modelio karjerą ji pradėjo dar būdama 14-os, o 19-os tapo „Max Factor“ veidu ir pasirašė sutartį su kompanija trejiems metams. Julija buvo pirmasis modelis iš Lietuvos, tapusi „Max Factor“ veidu, ją pasirinko iš daugiau nei 500 kitų kandidačių iš viso pasaulio.

J. Steponavičiūtė ėjo tokių mados namų kaip „Dolce & Gabbana“, „Marc Jacobs“, „Carolina Herrera“ ir daugeliu kitų podiumais.

Julija demonstravo tokių mados namų ir dizainerių kaip „Calvin Klein“, „Giorgio Armani“, „Gucci“, „Marc Jacobs“, „Dolce & Gabbana“, „Chanel“ ir daugelio kitų kūrinius bei puošė populiarių žurnalų viršelius.

Julija Steponavičiūtė

Modelis Simonas Phamas – geidžiamas veidas visame pasaulyje. Jis buvo pastebėtas „Mados infekcijoje“ dar būdamas devyniolikos. Netrukus išskirtinės išvaizdos vaikinas pasirašė kontraktą su „Modilinos“ modelių agentūra ir išvyko į Niujorką, kur sulaukė sėkmės.

Vaikinas bendradarbiauja su modelių agentūromis Londone, Barselonoje, Briuselyje, Hamburge bei Toronte. Jis yra dirbęs su tokiais prekės ženklais kaip „Kenzo“, „Gyvenchy“, „Louis Vuitton“, „Adidas“, „Moschino“ ir daugeliu kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)