Pirmadienio rytą DELFI susisiekus su J. Žiže, ši nenorėjo atvirauti apie nemalonų įvykį ir jį neigė. Vis tik netrukus pati nusprendė nebetylėti. „Jau matyt nieko ir nebenuslėpsime, kad ir kaip skaudu ir širdis plyšta ta tema kalbėti, bet gal FB (Feisbuko – DELFI) sklaida išties padarys stebuklą ir bent kažkurie daiktai sunkiu darbu užgyventi grįš į mūsų gyvenimą“, – draugams ir gerbėjams socialiniame tinkle rašė J. Žižė.

„Šeštadienio naktį buvo apvogtas mūsų kotedžas, išnešti visi vertingi ir brangūs mūsų daiktai, tuo pačiu nuvarytas ir mano automobilis, jei kas matysite kur baltą BMW, su nežymiai įbrėžtu keleivio pusės galiniu sparnu, smėlio spalvos vidumi, prašome nedelsiant pranešti policijai.
Taip pat jei kas siūlys LV rankinę Lietuvos merginoms, manoji turėjo J. Z. aukso spalvos inicialus, galite iškart kviesti policiją, gal padės atsekti vagis. Būkite budrūs, saugokite savo turtą, saugokite save“, – nuoskaudą liejo moteris.

DELFI žiniomis, iš Vilniuje, Visorių Sodų gatvėje esančio namo buvo pavogtas televizorius, kompiuteris, du atminties diskai, du planšetiniai kompiuteriai, įvairūs juvelyriniai dirbiniai bei pavogtas garaže stovėjęs automobilis „BMW 5er Reihe“ (pagamintas 2011 metais).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)