Dž. Butkutė visuomet galėjo pasigirti valiūkiška, kiek rokeriška išvaizda. Jaunatviškas įvaizdis jau anuomet nurėždavo ne vienerius metus, tačiau dabar, besidžiaugdama savo didingu sugrįžimu, moteris tiesiog pražydo.

Savo feisbuko paskyroje televizijos veidas Gintarė Gurevičiūtė paviešino nuotrauką su bičiule Simona Albavičiūtė-Bandita ir Dž. Butkute.

„Kai gimiau, ji jau buvo didžiausia Lietuvos žvaigždė. Ir ji vis dar viršūnėje! Dabar ji – didžiausia mano gerbėja ir negalėčiau tuo labiau didžiuotis“, – savo nuotrauką pakomentavo G. Gurevičiūtė.

Nuotraukai su gerokai jaunesnėmis kolegėmis pozavusi Dž. Butkutė atrodė kaip niekad laiminga. Veikiausiai todėl, kad dabar gyvenime turi viską – besąlygiškai ją mylintį vyrą, jaukius namus ir didžiausią gerbėjų armiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (523)