Iškilmingą vakarą, kurio tema „Didžiosios didikų šventės“, antrąjį kartą patikėta vesti aktorei Jurgitai Jurkutei-Širvaitei ir mados žinovui Eugenijui Skerstonui.

Raudonuoju kilimu žengė daugybė garbingų ir įtakingų žmonių: verslininkai, partneriai, valstybinių institucijų vadovai.

Į pompastišką labdaros vakarą taip pat atvyko ir pramogų pasaulyje dažnai matomi veidai: verslininkė Danguolė Stachura, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė, operos solistė Nomeda Kazlaus, floristas Mantas Petruškevičius su žaviomis bičiulėmis stiliste Asta Valentaite ir renginių organizatore Rasa Arlauskiene.

Valdovų rūmuose taip pat galima buvo išvysti nemalonumų su teisėsauga šiuo metu turinčią renginių organizatorę Kristina Kaikarienę su vyru, plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu. O taip pat - verslininkes Audronę Bunikienę, Jolantą Sadauskienę ir daugelį kitų.

Svečiai paisė aprangos kodo ir į labdaros renginį atvyko pasipuošę vakarine apranga – damos pasirinko ilgas, žemę šluojančias sukneles, o džentelmenai rinkosi elegantiškus kostiumus. Valdovų rūmai lemtingą vakarą tiesiog suspindo elegancija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)