Labdaros koncerto metu skambėjo šiam renginiui sukurti populiariausi „69 danguje“, „Hiperbolės“, 9 dešimtmečio hitų popuri. Scenoje pasirodė ir netikėtų duetų: tenoras Eduardas Kaniava su Deiviu, Radži su estrados princu Ryčiu Cicinu, seserys Natalija ir Kristina Ivanovos. Beata Nicholson ir Katažina Zvonkuvienė atliko specialų kūrinį, kuriame muzikiniais instrumentais virto puodai ir keptuvės.

Renginį vedė net trys vedėjai: menininkė ir „Maisto banko“ ambasadorė Nomeda Marčėnaitė, televizijos laidų vedėjas Rolandas Vilkončius bei populiarioji kulinarė Beata Nicholson.

Renginio metu vyko ir labdaringa vakarienė, kurią susirinkusiems paruošė molekulinės virtuvės virtuozas Arūnas Stoškus, vegetariškų patiekalų ekspertė Gintarė Gurevičiūtė, „keksiukų karaliene“ vadinama Liucina Ringailė ir daugybės šalių virtuvę puikiai pažįstantis Gidonas „Bilas“ Šapiro.

Į labdaringą koncertą atvyko buvęs Kauno meras Andrius Kupčinskas su žmona, dainininkai Deivis ir Renata Norvilai, prodiuseris Deivydas Zvonkus, informacinės laidos vedėja Agnė Zacharevičienė ir būrys kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)