Kodėl brangiausi žmonės išeina tada, kai tam esame pasirengę mažiausiai, kai dar tiek daug turime ką jiems pasakyti, norėtume apkabinti ir tiesiog pasėdėti greta. Tas nelemtas rytojaus laukimas iš mūsų atima tokias brangias akimirkas. Nelaukim kol bus per vėlu. Sakykim, mylėkim, bučiuokim, apkabinkim, rūpinkimės savo artimaisiais šiandien“, – savo feisbuke rašė E. Žičkus.

Žurnalistą dėl netekties užjaučia būrys artimųjų. Feisbuke užuojautą reiškia Egmontas Bžeskas, Viktorija Macijauskienė, Agnė Grigaliūnienė ir kiti.

Apie asmeninį gyvenimą retai pasakojantis vaikinas kai kuriuose interviu pasakojo ir apie močiutę. Tai ji skolinosi pinigų, kad anūkas galėtų pradėti mokytis žurnalistikos universitete, močiutė Edvardui, kai šis dar buvo mažas, siūdavo ir kostiumus šventiniams vaidinimams mokykloje.

Šiuo metu Edvardas išvykęs, su draugų kompanija keliauja po Tanzaniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)