Ne viena žinoma Lietuvos scenos moteris prie savo veiklos neretai derina ir vizažo meistrės darbą. Tai ir Natalija Bunkė, ir Oksana Pikul-Jasaitienė, ir Monika Šedžiuvienė. Galbūt ir Sandra sumanė užsiimti papildoma veikla?

„Ne, profesionalia visažiste tapti neketinu, mokausi tik dėl savęs. Makiažas yra mano darbo kasdienybė, aš visuomet stebėdavau kaip dirba profesionalios grimerės, todėl ir pati nusprendžiau to išmokti. Iki šiol mane grimuodavo kiti, o dabar aš galiu tai daryti ir pati. Kiekviena moteris nori atrodyti gražiai. Ir svarbiausia, ne tik gražiai, bet ir teisingai gražiai. Šie kursai man tai ir davė – aš išmokau teisingai ir gražiai dažytis“, - pasakoja S. Daukšaitė-Petrulėnė.

„Vizažo paslapčių nusprendžiau mokytis ir dėl savęs, ir dėl profesijos. Aš norėjau tai išbandyti pati ir supratau, kad tai yra menas ir rimtas darbas. Tu turi žinoti kur, kokia spalva brėžti, kokį teptuką naudoti, išsiaiškinti, kas tau tinka, o kas ne. Man tai labai įdomu. Be to, aš labai mėgstu mokytis ir plėsti savo žinias“, - pasakojo aktorė.

Įvertinti žinomos aktorės sugebėjimus galite pažiūrėję nuotraukų galeriją – Sandra pozavo ir visiškai nepasidažiusi, ir su pačios sau padarytu makiažu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)