Jauna moteris prie altoriaus žengė su dizainerio Egidijaus Rainio kurta nėrinių suknele. G. Maruškevičiūtė teigė nenorėjusi jokių papuošalų – ausyse segėjo tik mažus perlo auskarus. Kaip akcentą ji pasirinko pastelinių spalvų, gyvų gėlių vainiką, kurį po ceremonijos bažnyčioje pakeitė į ryškesnį bei persidažė lūpas.

Gražuolė nuotaka sakė norėjusi būti ištikima savo stiliui ir nesisprausti į korsetus. „Norėjosi būti labai lengva, gaivia, skaisčia“ – sakė ji.

Apie santuoką Gritė neatviravo, tačiau tapusi žmona, pasidžiaugė tuo su savo draugais ir gerbėjais feisbuke. „Tai buvo magiškas sekmadienis. Mūsų šeimos sekmadienis. Tikras, jaudinantis, šventas. Nuo šiol su Andriumi esame vyras ir žmonytė. Ačiū, artimiausiems, kad buvote šalia su mumis tokią ypatingą dieną!“, – socialiniame tinkle draugams dėkojo G. Maruškevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)