16
Kitas

L. Dzelzytė atsisakė pieno baltumo suknelės

V. Jakučinskaitė prisimena labai daug įdomių ar net keistų užsakymų. Kaip vieną iš keisčiausių ir drąsiausių nuotakų prašymų dizainerė išskyrė juodą suknelę su juodu, žemę siekiančiu nuometu: „Tai buvo juoda, ilga, nėriniuota suknelė ir dramatiškas nuometas. Tik viena nuotaka išdrįso tokį devėti. Tiesa, šios vestuvės vyko Italijoje ir labai priminė mūsų fotosesiją Romoje.“ Prieš dvejus metus Romoje dizainerė su būriu bičiulių surengė fotosesiją, kurioje pozavo kartu su Agne Jagelavičiūte, o pastaroji devėjo tamsią suknelę su juodu nuometu.

„Teko siūti ir gotei, ir pankei. Buvo vestuvės ir su motociklais, tad jaunavedžiai dėvėjo odines striukes. Nuotaka dėvėjo pudros spalvos suknelę, siekiančią žemę, juodą diržą, striukę ir juodą šalmą, prie kurio tvirtinome ilgą kūno spalvos nuometą ir dideles gėles. Iš tikrųjų turėjau labai daug įspūdingų užsakymų“, – prisiminė kūrėja.

Paklausta, ar vis daugiau lietuvių tampa drąsesnėmis, originaliomis nuotakomis, V. Jakučinskaitė pasidžiaugė, kad į ją dažnai kreipiamasi su originaliais pageidavimais, tačiau tai natūralu, kuomet kreipiesi į dizainerį, o ir išsiskirti klientės dažniausiai pageidauja nestipriai. „Didžioji dauguma yra klasikinės nuotakos, kurios nori tik šiek tiek kažką keisti, kitokio žvilgsnio į suknelę, dizainerio braižo, bet vis tiek linksta link klasikos“, – sakė dizainerė.

Nors Lietuvoje, regis, su anglies juodumo suknele dar niekas netekėjo, tačiau žinomos moterys originaliomis pavertė ir baltas sukneles. DELFI atrinko įspūdingiausias pastarųjų metų nuotakas.

16
Kitas

L. Dzelzytė atsisakė pieno baltumo suknelės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)