„Mums tikrai patinka tai, ką darome ir mes aktyviai dirbame toliau. Aš jau pradėjau rašyti naują knygą moterims, kurios nori būti aktyvios ir sveikos. Andrius rašo antrąją dalį mūsų pirmajai knygai „Tobulas kūnas“. Mes svajojame motyvuoti sveikai ir aktyviai gyventi vis daugiau žmonių“, – apie savo ateities planus ir siekius kalbėjo moteris.

Paklausta, ar po septynerių Lietuvoje praleistų metų dar yra ją čia stebinančių dalykų, moteris šmaikštavo apie sunkią lietuvių kalbą. „Po septynerių metų aš jau prisitaikiau prie oro, tačiau lietuvių kalbos gramatika ir toliau stebina mane. Aš nesu tikra, ar kada nors galėsiu prie jos prisitaikyti“, – juokėsi I. Adams-Pauliukevičė.

Praėjusiais metais ištekėjusi moteris taip pat atskleidė ir kuo ją patraukė žinomas treneris bei „Kilo.lt“ vadovas Andrius Pauliukevičius. „Vyrai Namibijoje nėra tokie raumeningi ir stiprūs kaip Andrius. Man patinka, kad jis dažnai nešioja mane ant pečių. Savo gimtojoje šalyje negalėjau surasti tokio stipraus vyro“, – šmaikštavo ji.

Tačiau surimtėjusi paaiškino, jog Andriaus negali net lyginti su kitais: „Su vyru pajautėme ypatingą ryšį nuo pat pirmos pažinties minutės. Mes tarsi sielos dvyniai, jei tikite, kad tikra meilė egzistuoja. Mes dalijamės tomis pačiomis svajonėmis ir tikslais gyvenime“.

Pasidomėjus, ar šeima nelaukia pagausėjimo, jauna moteris teigė artimiausiu metu to neplanuojanti.„Ateityje aš tikrai norėčiau būti mama, bet dabar kol kas esame tik Andrius ir aš“ – atviravo moteris.

„Šiandien švenčiame savo pirmąsias vestuvių metines. Planuojame eiti į SPA dviems, vėliau pavakarieniauti mieste ir nueiti į kiną. Tiesa, žinoma, prieš tai dar pasportuosime“, – apie vakaro planus pasakojo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)