N. Kin ant konstrukcijos buvo užkeltas šeštadienį lygiai 08.58 val. Sėkmės atveju rekordas bus fiksuojamas 20.58 val.

Eksperimento vietoje budės ne tik patyrę kaskadininkai, bet ir medikai. Rizikingo eksperimento metu, kai magas net 12 valandų sustings viename taške ant pavojingos 12 metrų aukščio konstrukcijos, kurios saugumu rūpinsis nuotykių parko „Uno park“ vadovas Martynas Žemaitis ir „Baltijos cirko“ direktorius Petras Variakojis.

Nelaimės atveju, jei N. Kin kristų žemyn, galimos ir skaudžios pasekmės, todėl eksperimento organizatoriai imasi visų įmanomų saugumo priemonių. Triuką atliksiantis mentalistas bus prisegtas itin tvirtais, tik kaskadininkų ir alpinistų naudojamais lynais.

Toks rekordinis eksperimentas sukėlė ne tik džiugias, bet ir nemalonias emocijas. „DiArchy“ dueto nariai sako, kad toks bandymas užfiksuti rekordą – yra pavogta idėja.

„DiArchy“ magai

„Apie kokią triuko vagystę kalba „DiArchy“? Tai yra visiškai absurdiški kaltinimai. Taip, jie siūlė mums padėti atlikti jiems rekordinį išsilaisvinimo triuką, tačiau eksperimentas, kurį atlieka Nikolas, yra visiškai kitoks nei „DiArchy“ siūlytas. Aš manau, kad jie tiesiog įsižeidė, jog didelio masto triukas atliekamas su Nicholo, o ne su jais. Kategoriškai atmetame kaltinimus dėl įdėjų vagysčių“,- atvirai sakė projekto vedėja Vaida Skaisgirė.

Vaida Skaisgirė

Projekto kūrėjai prisipažįsta, kad tai itin nemaloni situacija, tačiau kalti jie nesijaučia. Jų teigimu, mentalisto N. Kin atliekamas triukas tikrai nėra pavogta idėja.

Dvyliką valandų ant specialios 12 metrų aukštyje pastatytos konstrukcijos išstovėjęs mentalistas N. Kin sėkmingai baigė itin ekstremalų pasirodymą. Visa dieną, Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“, vykusio eksperimento rekordas buvo užfiksuotas 20.58 val. TV3 projekto „Didysis magijos šou“ metu. Po triuko mentalistui prireikė medikų pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)