Šiai gražiai iniciatyvai neliko abejinga ir modelių agentūros „Supermodels“ vadovė Jurgita Kiguolė. Ji apsilankė Kauno klinikos „Bendrosios medicinos praktika“ kasmet rengiamoje „Pyragų dienoje“, kur cinamonu ir vanile kvepiančiais naminiais pyragais, tortais ir keksiukais vaišinosi visi: medikai, pacientai ir daugybė geros valios žmonių.

Labiausiai gydymo įstaigos renginiu džiaugėsi mažieji pacientai, kurie iškeliavo namo nešini lauknešėliais su įvairiausiais skanėstais – jais pradžiugins namiškius.

„Išties džiugu, kad „Pyragų diena“ mūsų šalyje yra tapusi gražia tradicija ir gyvuoja jau trylika metų. Ši nuotaikinga akcija kasmet suburia didelius ir mažus kilniai misijai – padėti sergantiems mažyliams. Smagu, kad „Pyragų dienos“ metu galima ne tik pagelbėti likimo nuskriaustiesiems, bet ir paragauti įvairiausių saldumynų, sužinoti įdomių receptų,“ – DELFI pasakojo Jurgita.

„Aš pati stengiuosi dalyvauti įvairiuose labdaros renginiuose, nuolat aukoju labdarai, tai jau yra tapę natūralia mano gyvenimo dalimi. Gana dažnai šiuose renginiuose dalyvauju su savo sūnumi. Tikiu, kad gerumas, kuriuo dalinamės su kitais, mums visuomet sugrįžta,“ – sakė J. Kiguolė, penktadienį Kauno kliniką nutvieskusi savo jaunatviška išvaizda ir grožiu.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)