Įtvirtinti savo santykius pora nusprendė po trejų metų draugystės. Ir nors V. Kvietkauskas nėra linkęs atvirauti apie asmeninius santykius, vis tik šią žinią DELFI patvirtino. Anot jo, didelis amžiaus skirtumas jam nėra svarbus.

Vestuvių dieną Natalija dėvėjo baltą, žemę siekiančią suknelę. Pečius nuo šalčio gaubė baltu kailiu. Vytautas pasipuošė klasikiniu juodu kostiumu.

Vytautui tai ne pirma santuoka. Su dešimt metų jaunesne žmona Vilma vyras išsiskyrė prieš dvejus metus. Teismo procesas vyko draugiškai, pora tuomet be ginčų susitarė ir dėl turto dalybų, ir dėl nepilnamečio vaiko išlaikymo sąlygų.

Žurnalisto specialybę įgijęs V. Kvietkauskas kurį laiką dirbo Aukščiausioje Taryboje, vėliau ketverius metus buvo Seimo nariu. Pastaraisiais metais V. Kvietkauskas kuria laidas LRT televizijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1491)