Inga Stumbrienė kartais pastebima renginiuose be sutuoktinio, viena pasirodė ir penktadienio vakarą Vilniaus „Stiklių“ viešbučio vakarėlyje, kur Helovino susirinko švęsti būrys garsenybių.

Šįkart moteris vyrą paliko namuose su vaikais: „Taip išėjo, planavome turėti auklytę, bet atsitiko taip, kad neturėjome. Vyras mane pasveikino po Liutauro Salasevičiaus vakarinių suknelių kolekcijos pristatymo, o į Helovino vakarėlį teko eiti vienai – buvau pažadėjusi draugei“, – sakė I. Stumbrienė.

Paklausta, kodėl ir kituose renginiuose taip pat yra pastebima viena, moteris teisinosi su vyru būnanti beveik visomis progomis: „Manau, esu iš tų moterų, kurios į 99 procentus renginių ateina su savo sutuoktiniais“, – teigė ji.

Tuo tarpu „Pilies galerijos“ savininkė Danguolė Stachura pasirodymus renginiuose be antrosios pusės pagrindė vyro požiūriu į viešumą: „Mano vyras nenori viešumo ir aš gerbiu jo pasirinkimą. Be to, jis gyvena ne Lietuvoje ir galbūt nėra toks atpažįstamas, tad kartais, kai kur nors išeiname kartu, iniasklaidoje pasirodo tik mano nuotraukos.“

Išskirtinių papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė taip pat kartais renginiuose bei vakarėliuose pastebima viena, tačiau ji, kaip ir prieš tai kalbinta D. Stachura, mano, kad dėl tokio įvaizdžio neretai kalti fotografai: „Renginiuose dažniausiai pasirodau su sutuoktiniu. Ir paskutiniame vakarėlyje buvau su vyru, tačiau jis tiesiog nepapuolė į kadrą“, – teigė moteris.

Tarp vakaroti be antrųjų pusių mėgstančių garsenybių taip pat dažnai patenka Vaida Klizaitė, Rasa Arlauskienė ir kitos žinomos moterys. Vakarėliuose bei renginiuose jos į kompaniją renkasi drauges bei bičiulius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)