Asta Valentaitė tikino, kad skyrybos vyko draugiškai, be nesklandumų, tačiau pasidomėjus, kodėl skyrybos vyksta tik dabar, ji kalbėjo miglotai: „Neskubėjome, nes, matyt, buvo ne tas metas, ne tos nuotaikos. Bet viskas įvyko draugiškai, be jokių intrigų. Kas buvo, tas buvo, viskas jau praėjo.“

Pasidomėjus, kuris iš sutuoktinių paragino kreiptis į teismą ir oficialiai sutvarkyti skyrybų dokumentus, Asta patikino, kad viskas įvyko jos iniciatyva.

Teismo posėdyje nedalyvavo nė vienas sutuoktinis, nes, anot A. Valentaitės, tai nebuvo būtina. Priimtą teismo sprendimą DELFI patvirtino Vilniaus apylinkės teismo atstovė Guoda Paužaitė. Ir nors teismo sprendimas jau priimtas, jis įsigalios tik po mėnesio, per 30 dienų jis gali būti skundžiamas. Anot G. Paužaitės, apie turinius dalykus, išspręstus posėdžio metu, teismas negali teikti informacijos.

Beje, tai ne pirmas Astos ir Laimučio skyrybų posėdis. Dar spalio pabaigoje įvykusiame skyrybų bylos svarstyme nebuvo priimtas galutinis sprendimas. Tuo metu teismo atstovė patikino, kad skyrybų svarstymas atidedamas dėl netikslių formuluočių byloje.

Primename, kad prabangios Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus vestuvės įvyko 2008 rugsėjo pradžioje. Pora žiedus sumainė Lentvario bažnytėlėje. Sutuoktiniai nesislapstė, net ceremoniją galėjo stebėti visi norintys. Astą ir Laimutį sutuokė kunigas Ričardas Doveika.

Pasiturintys žmonės prieš vestuves, apsidrausdami nuo turto praradimo skyrybų atveju, dažnai pasirašo sutartį. DELFI žiniomis, tokią sutartį buvo pasirašę ir dabar jau buvę sutuoktiniai. Skyrybų procese kreditoriais įvardinti bankrutuojantis bankas SNORAS, bendrovės „Reverta“, „Re Deals“, „Ranga IV Investicijos plius“, „Trade Trend Lt“ ir SEB bankas, tačiau oficialiai neskelbiama, ar A. Valentaitė paveldės L. Pinkevičiaus skolas.

Paprastai po turtingų žmonių skyrybų antrajai pusei atitenka nekilnojamojo turto, transporto priemonė bei tam tikra pinigų suma. Tiesa, įprasta, kad solidžią pinigų sumą antroji pusė gauna ne iš karto, o dalimis ir per ne vienerius metus.

Prieš septynerius metus įvykuių vestuvių dieną A. Valentaitė pasipuošė Juozo Statkevičiaus kurta balta suknele, dekoruota rožėmis. Pamergės pasipuošė žemę siekiančiomis kreminės spalvos suknelėmis.

Bažnyčioje, ceremonijos metu, skambėjo Asmik Grigorian ir styginių kvinteto atliekami kūriniai.
Po iškilmių bažnyčioje, svečiai buvo pakviesti į Lentvario dvarą. Vėliau vestuvių puota persikėlė į Vilniaus rotušę, o po vidurnakčio – į prabangų naktinį klubą.

Kalbos apie poros skyrybas viešumą pasiekė po metų santuokos. Ir nors tuo metu nė vienas sutuoktinis apie tai neatviravo, pora netruko pasukti skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)