Tai, kad Monika nepasirodė jau dviejų laidų filmavimuose – ne atsitiktinumas. Laidos prodiuseris Dominykas Kubilius DELFI patvirtino, kad jos laidoje nebeliko. „Pasikeitė laidos formatas ir pokalbiai su žmonėmis“, – mįslingai apie M. Vaičiulytės dingimą iš eterio kalbėjo D. Kubilius.

Pasak prodiuserio, merginos laidoje niekas nepakeis. „Su Monika buvo net keturi laidos vedėjai, dabar liko trys, manau, pakankamai“, – dėstė Dominykas.

Pasidomėjus, ar tarp vedėjų nebuvo konfliktų ir ar tai netapo išsiskyrimo priežastimi, Dominykas nebuvo linkęs atvirauti. Pasak jo, nesutarimų būna visur: ir asmeniniame, ir darbiniame gyvenime.

Rudenį debiutavusios laidos vairą be A. Valinsko ir M. Vaičiulytės laiko dar du vedėjai: Antanas Nedzinskas ir Violeta Mičiulienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)