Daugiau nei prieš 3 metus uždarytas Kauno Panemunės tiltas, jungiantis Žemuosius šančius ir Panemunę, sukėlė nemažai diskomforto vietiniams gyventojams. Vis tik toks sprendimas buvo priimtas todėl, kad jis buvo avarinės būklės, juo važinėti buvo pavojinga.

Tilto statybų darbai jau baigti, prieš kelias dienas jo tvirtumą išbandė ir sunkiasvoriai automobiliai. Kauno miesto meras, besidžiaugdamas statybų pabaiga, pasivažinėjo tiltu savo prabangiu „Ferrari F430“.

„Praeitą savaitę sunkvežimiai išbandė tilto tvirtumą, šiandien mes išbandysime dangos lygumą, – vaizdo įraše, sėdėdamas už vairo kalba V. Matijošaitis. – Asfalto danga – liuks! Važiuoju kaip per parketą.“

Nuotaikingu vaizdo įrašu meras pakvietė kauniečius dalyvauti tilto atidarymo iškilmėse. Įdomu tai, kad merui tilto atidarymas turėtų būti smagus įvykis ne tik dėl miestiečių, bet ir asmeninių poreikių.

Visvaldas gyvena Vičiūnuose, šį rajoną nuo miesto centro, kur įsikūrusi Kauno savivaldybė, lengviausia pasiekti važiuojant būtent Panemunės tiltu.

Feisbuko vartotojai netruko pastebėti ir įvertinti šį originalų V. Matijošaičio įrašą. Vaizdo įrašas sulaukė daugybės teigiamų įvertinimų, feisbuko vartotojai juo mielai dalijasi ir negaili komplimentų savo jaunatviškumą ir inovatyvumą demonstruojančiam merui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (869)